ACS Viitorul a pierdut poziţia de lider în grupă

ACS Viitorul Târgu Jiu a pierdut meciul din prima etapă a play-out-ului Ligii 2 cu SCM Gloria Buzău, scorul fiind 4-2 pentru oaspeţi, dar şi locul 1 în grupa B. Formaţia patronată de Nicolae Sarcină nu îşi face însă griji în privința retrogradării, chiar dacă va face figurație și la următoarele meciuri din play-out.

În prima etapă din Grupa B a play-out-ului din Liga 2, ACS Viitorul nu s-a mai ridicat la nivelul arătat în prima parte a sezonului, făcând practic figuraţie, în comparaţie cu echipa care, cu două săptămâni în urmă, lupta cu şanse de calificare în play-off și visa la promovarea în Liga 1.

Meciul cu SCM Gloria Buzău, pierdut de gazde, scor 2-4, a fost unul nedemn de o echipă care vrea să evite retrogradarea, dar, din fericire pentru finanţator, ACS Viitorul nu îşi face griji în această privință, deoarece are 32 de puncte.

După prestația lamentabilă din meciul cu Gloria şi încheierea meciurilor acestei etape, ACS Viitorul a fost depășită în clasament de Petrolul dar distanța faţă de Unirea Slobozia, echipa aflată, în continuare, pe loc de baraj pentru menținerea în Liga 2, s-a redus la 12 puncte. Ținând cont de faptul că mai sunt de jucat doar cinci meciuri și că echipele angrenate în lupta pentru evitarea retrogradării vor pierde puncte la meciurile directe, ACS Viitorul va putea pierde liniștită și restul jocurilor din partea a doua a sezonului.

Etapa viitoare, ACS Viitorul va juca la Unirea Slobozia, pe data de 10 aprilie, de la ora 11:00. Rămâne de văzut dacă echipa lui Nicolae Sarcină va avea din nou evoluţii slabe, cum deja a avut cu Dunărea Călărași și SCM Gloria Buzău. Clubul a avut şi mari probleme de imagine în ultima perioadă, după ce antrenorii Flavius Stoican și Cosmin Frimu și-au dat demisia. Ultimul a dezvăluit, pentru liga2.ro, murdăria și jocurile de culise care a dus la demitere iar după apariția acestui articol, clubul ACS Viitorul a retras reporterului Pro Sport acreditarea la ultimul meci. Acest aspect ar putea avea urmări mult mai grave pentru club, după ce corespondentul ziarului a expus public și alte deficiențe legate de comunicare ale clubului patronat de Nicolae Sarcină.

Vizualizări: 779

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: