Pandurii şi-a prezentat planul de rezervă

Oficialii clubului Pandurii Târgu Jiu par să se fi resemnat cu gândul la iminenta retrogradare a echipei în Liga 3 şi pregătesc deja strategia de viitor. După ce antrenorul Călin Cojocaru a vorbit despre această strategie, marţi conducerea clubului a prezentat pe larg această idee de viitor.   

Oficialii clubului Pandurii Târgu Jiu pregătesc deja echipa pentru sezonul viitor şi au prezentat în acest sens noile achiziţii. Este vorba de jucători care se pregătesc deja la Târgu Jiu, dar care vor evolua  pentru Pandurii abia din sezonul viitor.

Atacantul Rick Steven Goma (Franţa), mijlocaşul Alex Balisani (Anglia) şi fundaşii Emmanuel Okeke (Nigeria) şi Levi Opdam (Olanda) se pregătesc la Târgu Jiu, iar marţi au fost prezentaţi oficial de gorjeni  într-o conferinţă de presă ca viitori jucători ai formaţiei Pandurii Târgu Jiu.

Directorul de scouting Jean-Willy Ngoma  este  cel  care a intermediat aducerea acestora la  Pandurii şi care i-a convins pe fotbalişti să îşi dea acordul de a evolua pentru Pandurii abia în sezonul viitor.  “Sunt jucători impresariaţi de Jean-Willy Ngoma, care fac parte din acest proiect de relansare a fotbalului din Târgu Jiu. Vom încerca în această perioadă să îi facem să se acomodeze cu Pandurii, pentru a fi pregătiţi de drum, începând din vara anului 2020, la un nou proiect, care să revitalizeze această echipă şi să readucă spectatorii la stadion şi poate o promovare în sezonul viitor în Liga 2. Încercăm să ne pregătim pentru ce înseamnă Liga 3. Nu suntem ipocriţi, ştiam situaţia echipei mai ales după palma primită de FRF în iarnă. Acesta este planul B. Nu suntem nici prima, nici ultima echipă care retrogradează în Liga 3. Au fost echipe de tradiţie în fotbalul european care au reuşit să revină în prim-plan, chiar dacă au fost în Ligile cinci sau şase. Asta înseamnă să ai un proiect sportiv bun şi un proiect managerial bun, în care să fie implicate autorităţile locale şi oamenii de afaceri care iubesc sportul în Gorj”, a spus directorul sportiv al clubului Pandurii, Camilian Floroiu.

Jucătorii prezentaţi sunt  de acord să se antreneze până la finalul sezonului actual  cu Pandurii. Fotbaliştii străini Under 17 ani care au fost aduşi vor fi legitimaţi tot pentru sezonul viitor.

Vizualizări: 1,306

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: