Jean-Willy Ngoma: Trebuie să gândim pe termen lung

Directorul de scouting al echipei  Pandurii Târgu Jiu, Jean-Willy Ngoma, a prezentat marţi patru dintre jucătorii pe care i-a convins să joace pentru  Pandurii din sezonul viitor şi care au acceptat ca până atunci să se pregătească  cu echipa. Acesta a declarat că este sigur că Pandurii va reuşi să rezolve problemele actuale şi va depăşi criza prin care trece.

Jean-Willy Ngoma, directorul de scouting al celor de la Pandurii a susţinut marţi o conferinţă de presă în cadrul  căreia a explicat strategia de viitor a clubului. “Trebuie să gândim pe termen lung. Atunci când construieşti o echipă, te gândeşti la cel puţin trei sezoane. După trei ani, poţi să tragi linie, să vezi ce ai câştigat şi ce ai pierdut. Planul se pliază pe jucătorii tineri pe care îi aducem aici, majoritatea de 17, 18 sau 19 ani. Nu poţi să aduci astfel de fotbalişti pe termen scurt”, a spus Jean-Willy Ngoma care a prezentat cu această ocazie patru dintre jucătorii aduşi la Pandurii.

Steven Goma are 18 ani şi spune că apreciază viziunea clubului şi nu îl interesează neapărat liga în care va juca: “Am ales să vin aici pentru Jean-Willy Ngoma. Îmi place viziunea pe care o are şi viziunea clubului. Nu contează divizia în care vom juca, pentru că deja m-am integrat aici. Sunt câteva luni care vor trece repede. Ambiţia mea este să marchez goluri şi să progresez”.

Alexandre Balisani are doar 17 ani şi este unul dintre ultimii jucători veniţi la Pandurii care vrea să se lanseze în fotbal: “Îmi place optimismul clubului şi viziunea de aici. Clubul se gândeşte deja la viitor. Este echipa perfectă, care mă poate lansa în fotbalul mare”.

Levi Opdam are 23 de ani şi este unul dintre fotbaliştii mai experimentaţi dintre  cei nou veniţi la  echipă: “Vreau să-mi demonstrez calităţile, să arăt ce pot. Am fost atras de acest proiect”.

Emmanuel Okeke are 19 ani şi a venit în perioada de pregătire fiind printre jucătorii pe care antrenorul  i-a testat în perioada de iarnă: “Este un privilegiu şi o mare oportunitate să fiu aici. Pandurii este un pas important pentru mine şi am venit aici pentru a evolua în cât mai multe partide. Am şansa să demonstrez ce pot. Voi da totul pentru acest club şi pentru acest oraş. Sper să ne realizăm obiectivele împreună”.

O parte dintre aceşti jucători s-au pregătit de câteva săptămâni cu Pandurii şi sperau să poată fi legitimaţi înainte de reluarea  campionatului.

Vizualizări: 414

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: