Oamenii de fotbal sunt revoltaţi pe situaţia de la Pandurii

Situaţia în care se află echipa de fotbal din Târgu Jiu a revoltat numeroşi oameni de fotbal din Gorj. Fostul secretar general al clubului Pandurii Târgu Jiu, Daniel  Băloi, a ţinut să amintească șefilor clubului că juniorii de valoare de la Pandurii au ajuns în urmă cu câţiva ani la ACS Şirineasa iar acum joacă pentru ACS Viitorul Târgu Jiu.

Fostul secretar general al clubului Pandurii, Daniel Băloi, deplânge situaţia în care a ajuns clubul Pandurii şi le aminteşte conducătorilor clubului că au cedat gratis cei mai buni juniori unei alte echipe care nu juca la Târgu Jiu atunci. „Vă spune ceva această poză, domnule Marin Golea? Ca să vă aduceți aminte de un episod de acum câțiva ani de la Petroșani! Atunci, mai mulți juniori de la Pandurii erau la probe la Șirineasa, la un amical cu Pandurii. V-am rugat atunci să dați o șansă acestor copii minunați pentru că sunt crescuți de noi, cu spiritul pandurilor în sânge și vor foarte mult să ajungă la prima echipă. Timpul s-a scurs și a venit meciul de sâmbătă, de la Târgu Jiu, iar Andrei Dragu a fost printre cei mai buni jucători de pe teren, iar Marius Cioiu a marcat un eurogol!”, a  scris Daniel  Băloi, amintind conducerii clubului că doi dintre cei mai buni juniori crescuţi de Pandurii au ajuns la ACS Şirineasa şi apoi la  Energeticianul  iar acum joacă pentru ACS Viitorul Târgu Jiu. 

„A fost umilința voastră, a celor care nu le-ați dat nici o șansă. Acesți copii ar fi vrut să îmbrace tricoul pandur la fel ca și alți colegi din această echipă frumoasă ce a adus un trofeu la Târgu Jiu. Pe mine personal, ca și pe mulți alții asta m-a durut sâmbătă. Pentru Dragu și Cioiu mă bucur foarte mult și le doresc multă baftă în continuare. Oare cum au plecat acești jucători de la Pandurii?”, a întrebat retoric fostul secretar general care ştie răspunsul la această întrebare.

Daniel Băloi este unul dintre conducătorii de la Pandurii Târgu Jiu care s-au ocupat mult timp de Centrul  de Copii şi Juniori al clubului şi care  a părăsit echipa în perioada în care aceşti juniori au fost cedaţi altor echipe.

Vizualizări: 973

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: