ACS Viitorul va deschide doar Tribuna I la meciul cu Csikszereda

ACS Viitorul revine la Târgu Jiu sâmbătă pentru meciul din etapa a 18-a  cu Csikszereda Miercurea Ciuc. Meciul se dispută sâmbătă, 16 noiembrie, cu începere de la ora 11:00, echipa gazdă luând decizia de a deschide pentru public doar Tribuna I la acest meci.

ACS Viitorul Târgu Jiu revine pe Municipal  după doar o săptămână de  la debutul  pe stadionul din Târgu Jiu, între timp echipa lui Cristian Lupuţ jucând  şi un meci în deplasare, în etapa  intermediară. Meciul cu Csikszereda este programat sâmbătă, cu începere de la ora 11:00, spectatorii având acces doar la Tribuna I a stadionului, numai prin zona din faţa Primăriei Târgu Jiu. Accesul în stadionul Municipal din Târgu Jiu se va face pe baza biletelor puse în vânzare la casa de bilete a stadionului, preţul unui bilet  la  Tribuna I fiind de 10 lei. Cei care vor dori să intre în sectorul VIP al  tribunei I vor trebui să plătească 20 de lei pentru un bilet. 

ACS Viitorul vine după un eşec în deplasarea de la Petrolul, scor 3-1 pentru gazde, după  un meci considerat bun de cel mai bun jucător de pe teren al oaspeţilor, Victoraș Astafei, care a declarat că nu a fost nici o diferenţă între cele două echipe: "Nu a fost o diferență între cele două echipe, cel puțin golurile lor au fost marcate după trei faze fixe. Am controlat majoritatea partidei și, din păcate, rezultatul nu s-a văzut".

Astafei nu a negat că se aşteaptă să primească oferte de la echipele de top din Liga 2  şi şi-ar dori să joace la Rapid sau Petrolul: „Cu siguranţă, oricine îşi doreşte să joace pentru Rapid sau pentru Petrolul, însă, în ultima  vreme, mulţi au cam uitat, să zic aşa, de mine, dar eu am  rămas acelaşi şi îmi văd de treabă”.

Victoraș Astafei este cel mai bun marcator al echipei ACS Viitorul. Atacantul, în vârstă de 32 ani, a evoluat în 15 meciuri (14 în liga 2 plus 1 meci în Cupa României) și a marcat 6 goluri (5 în Liga 2 plus 1 gol în Cupa României) pentru echipa sa în acest sezon.

Vizualizări: 623

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: