Adversari de top pentru juniorii de la Jiul Rovinari

Juniorii A1 ai clubului Jiul Rovinari vor avea parte de adversari puternici la turneul semifinal de la Piteşti. Turneul Semifinal, Zona 3, la care au fost repartizaţi juniorii gorjeni, are loc în week-end, iar printre adversari sunt cluburi cu tradiție la nivel de juniori.

Juniorii de la Jiul Rovinari 2016 încearcă să se califice la finala națională a juniorilor A1 după Turneul Semifinal  al Zonei 3, la care au fost repartizaţi alături de alte cinci echipe: CS Sporting Pitești, CS Luceafărul Craiova, cu care se vor întrece în prima grupă, și AS Cozia Călimănești, ACSM Dunărea Giurgiu și AS Decebal Eșelnița, care se întrec în grupa a doua.

Juniorii pregătiţi de Cătălin Trofin vor juca primul meci sâmbătă, 15 iunie, de la ora 18:00, cu CS Luceafărul Craiova, iar pe cel de-al doilea duminică, 16 iunie, de la ora 18:00, contra gazdelor de la CS Sporting Pitești. În situația în care se vor clasa pe primul loc în grupă, tinerii de la Jiul Rovinari vor juca și un al treilea meci la Pitești, finala fazei de zonă, cu câștigătoarea din grupa a doua, iar învingătoarea din această finală va merge mai departe în finala competiţiei naţionale de juniori A1, după cum a informat AJF Gorj.

Vizualizări: 642

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: