Alarmă înaintea de Cupa Cupelor

Alarmă la Energia înaintea aventurii din Cupa Cupelor. Elevii lui Andrieș s-au chinuit groaznic să bată codașa Steaua chiar pe teren propriu. Până la jocul cu italienii de la Noci mai sunt doar 5 zile.

De ce s-a temut Andrieș nu a scăpat. Băieții săi au tratat de sus Steaua și erau să plătească scump pentru asta. Bucureștenii au condus mare parte din meci și au cedat doar în final cu 36 la 38. S-a lăsat cu scandal la final.

Steaua pune tunurile pe arbitrii

La cum au jucat, gorjenii nu meritau niciun punct din confruntarea cu tinerii jucători care mai reprezintă culorile Stelei. Meciul s-a jucat într-un ritm nebun cu goluri pe bandă rulantă la ambele porți. La pauză scorul era egal, 21 la 21 iar contrar așteptărilor, steliștii nu au terminat benzina în partea a doua. Ba chiar au condus până spre final dar au fost dovediți în ultimele minute. Din cauza arbitrilor, spun steliștii. ”Nu știu pe cine să acuz acum, dar acuz că a fost o viciere de rezultat. Nu știu dacă au discutat cu gazdele sau nu au discutat. Nu e problema mea.  Dar nu se poate ca la fiecare joc să-și bată joc de copiii ăștia… Așa cum suntem noi, tineri și mici, vrem să jucăm handbal. Ultimele 6-7 minute din meci nu ne-au mai lăsat să jucăm, să câștigăm. Așa ceva nu se poate! Copiii aceștia muncesc și cum mai pot eu să le ridic moralul pentru următorul meci când ei sunt tratați cum sunt tratați-”, a tunat antrenorul Stelei, Ovidiu Mihăilă. Acesta s-a certat destul de serios și cu Andrieș și Gore Popescu pe tema arbitrajului. ”Cei de la Steaua nu au dreptate cu arbitrajul, în acest meci arbitrajul a fost excelent. Mi-aş dori să am astfel de arbitraje în deplasare. Cei de pe banca Stelei au pus presiune tot meciul pe arbitrii, dar cinste copiilor din echipa lor, care au jucat handbal”, a replicat Gore Popescu. ”Noi să jucăm slab, să-i lăsăm pe cei de la Steaua să joace şi la final să li se pără că au fost furaţi. Dar nu este aşa, nu au fost furaţi. Nu am ce să reproşez arbitrajului, pentru că s-au făcut greşeli şi de parte şi de alta. Principalii vinovaţi că s-a ajuns în această situaţie suntem noi, adică eu şi jucătorii mei”, a comentat și Andrieș.

Certaţi de şef

Bossul secției de handbal, Gore Popescu era foc și pară la final pe jucătorii săi. I-a băgat în ședință chiar pe parchetul sălii și le-a reproșat că se plâng că nu și-au primit salariile de o lună dar pe teren uită să mai și joace. ”Nu se poate să jucăm cum am jucat în această seară. În acest meci apărarea noastră a fost zero. Până la urmă este o victorie, aşa cum a fost obţinută ea şi nu este cazul să vorbim de penalizări. M-a deranjat, în schimb, modul de abordare a meciului din partea unor jucători. Avem jucători de naţională şi nu înscrii decât două goluri cu Steaua, ultima clasată-”, a spus vizibil nervos șeful Energiei.

.

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: