Alegerile de la Colegiul medicilor nu au fost validate

Colegiul Medicilor Gorj va relua alegerile electorale în data de 1-3 noiembrie pentru mandatul 2012-2016. Alegerile vor avea loc la sediul Colegiului Medicilor şi au dreptul să candideze şi să voteze toţi membrii care au plătit cotizaţia până la data de 30 septembrie 2011. Alegerile vor fi reluate pentru că la prima conferinţă nu au fost suficiente persoane prezente. Declaraţia de candidatură va fi dactilografiată şi vor fi depuse personal la sediu în perioada 4-18 octombrie. (C.S)

Alte ştiri pe scurt!

Curtea de Conturi, în control la Schela

Curtea de Conturi se află în prezent în control la primăria Schela. Potrivit primarului Aristide Şerbănescu, este vorba de un control de fond programat anual. Inspectorii Curţii de Conturi vor fi prezenţi la Schela până pe data de 30 octombrie când vor fi prezentat şi concluziile raportului de control. (C.S)

A crescut numărul donatorilor

Numărul donatorilor de sânge a crescut anul acesta cu câteva zeci de persoane faţă de anul trecut, anunţă directorul Centrului de Transfuzii Gorj, Maria Cazan. Potrivit conducerii, pe lună sunt înregistraţi cu peste 80 de donatori mai mult ca în anii trecuţi. Aşadar, dacă anul trecut vorbeam de peste 400 de donatori, anul acesta vorbim de peste 500 de donatori lunar. Cei mai mulţi donatori de sânge gorjeni au vârste cuprinse între 20 şi 45 de ani. (C.S)

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: