Andrei şi Călinoiu s-au luat la harţă de Ziua Unirii. Vezi de ce!

Manifestările din Piaţa Prefecturii, organizate cu prilejul Zilei Unirii, nu au avut efectul dorit. Cu puţine excepţii, politicienii gorjeni au profitat de ocazie pentru a rosti discursuri de altă natură decât cea evocatoare. Ion Călinoiu a cerut oamenilor să dea dovadă de solidaritate pentru a putea învinge obstacolele din calea democraţiei. La rândul său, Liviu Andrei l-a acuzat că a politizat Ziua Unirii recomandându-i să nu mai candideze pentru şefia Consiliului Judeţean.

Politicienii gorjeni nu au renunţat la orgolii nici măcar de Ziua Unirii. Discursurile unora dintre ei s-au dovedit a fi altele decât cele de natură evocatoare. Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, a făcut aluzie la protestele din această perioadă cerându-le oamenilor să dea dovadă de solidaritate pentru a învinge toate obstacolele ce vor sta în calea democraţiei. “Lipsurile şi nedreptatea i-au scos pe oameni în stradă atunci ca şi acum. Aroganţa, nepăsarea şi minciuna nu au ce căuta în comportamentul unor adevăraţi conducători. Cu toţi trebuie să dăm dovada de solidaritate pentru a învinge orice obstacol care va sta în calea democraţiei”, a precizat Ion Călinoiu, în discursul său.

Prefectul Liviu Andrei a fost foarte deranjat de aluziile făcute de către acesta şi i-a recomandat să renunţe la a mai candida pentru şefia Consiliului Judeţean Gorj. “Ion Călinoiu a politizat Ziua Unirii. Este de mulţi ani în fruntea Consiliului Judeţean Gorj, iar dacă doreşte întinerirea clasei politice ar fi cazul să nu mai candideze la funcţia de preşedinte”, a declarat Liviu Andrei, prefectul judeţului Gorj. La fel de revoltat s-a arătat a fi şi Gheorghe Grivei, consilier judeţean PDL. “Domnul Călinoiu a uitat ce sărbătorim noi astăzi, s-a crezut în campanie electorală, poate până la sfârşitul zilei o să vină să le vorbească gorjenilor şi despre Unirea Principatelor. La finele discursurilor, politicienii s-au prins în hora Unirii alături de dansatorii Şcolii Populare de Artă şi de alţi gorjeni prezenţi la eveniment. Manifestările s-au încheiat cu defilarea Gărzii de Onoare.

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: