Angheloiu: Orzan candida doar dacă era şi Morega în cursă

Tandemul Angheloiu- Orzan va decide până la sfârşitul acestei săptămâni care dintre cei doi va candida pentru şefia PNL! Conform unui pact făcut în urmă cu doi ani, între Gheorghe Orzan şi Radu Angheloiu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean ar trebui să îl susţină pe Orzan, însă pentru că funcţia este foarte importantă, pactul pare să se clatine.

În urmă cu doi ani Angheloiu şi Orzan au făcut un pact, în sensul că cel din urmă trebuia să-l susţină pe Radu Angheloiu pentru funcţia de la Consiliu Judeţean, iar când va fi cazul Gheorghe Orzan să fie susţinut pentru funcţia de preşedinte al PNL Gorj. Acum lucrurile nu mai stau însă aşa, deoarece Radu Angheloiu spune că pactul era numai pentru a-i pune piedici lui Morega. Acum, pentru că deputatul nu mai candidează, din echipa celor doi va fi ales cel mai bun pentru şefia partidului.

Decid săptămâna aceasta

“Într-adevăr a existat între noi o înţelegere în urmă cu doi ani, când am hotărât să ne susţinem reciproc. Pe atunci era înţelegerea ca eu să devin vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, iar domnul Orzan, preşedinte al PNL Gorj. Acum pentru că domnul Morega nu mai candidează şi şi-a depus demisia din partid, vom vedea cine va candida, deoarece fiind mai mulţi candidaţi, echipa noastră trebuie să susţină persoana cu şanse reale de câştiga şefia partidului“, a declarat Radu Angheloiu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Gorj.

Pentru că lucrurile s-au schimbat săptămâna aceasta, echipa lui Angheloiu şi Orzan va decide persoana care va fi aruncată in lupta pentru şefia PNL. “Până la sfârşitul acestei săptămâni vom decide persoana care va intra în cursa pentru şefia PNL Gorj. Deocamdată nu ne-am hotărât. Oricum eu şi domnul Orzan vom rămâne de aceeaşi parte a baricadei. Trebuie să analizăm cine are şanse să şi câştige această bătălie“, a mai spus Radu Angheloiu.

Gheorghe Orzan împărtăşeşte părerea lui Angheloiu. “Eu voi rămâne alături de Radu Angheloiu, vom decide cine va candida, până atunci nu comentez nimic“, a declarat Gheorghe Orzan. Până acum, şi-a depus candidatura Dian Popescu. De asemenea intenţia de a candida şi-a anunţat-o şi Ion Navlea, care este sigur că va câştiga. Radu Angheloiu a mai spus că în cursa finală vor fi trei candidaţi.

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: