Apă şi canalizare pentru sinistraţii din Albeni

Cele peste o sută de familii care locuiesc în satul de strămutaţi de la Albeni ar putea beneficia în curând de apă potabilă şi reţea de canalizare. Primarul comunei, Dumitru Cornea, spune că proiectul a primit deja avizul tehnic, iar licitaţia se va desfăşura în toamnă, la nivel naţional.

Proiectul de apă şi canal este mai mult o necesitate pentru comunitatea de sinistraţi de la Câmpu Mare, cu atât mai mult cu cât acolo nu există nici un fel de utilităţi. Potrivit primarului Cornea, proiectul a fost susţinut pe ordonanţa 105 şi în prezent se aşteaptă să vadă dacă este sau nu în lista de priorităţi. „Avizul tehnic l-am luat în comisa interministerială. De luat în seamă este şi canalizarea pentru că la nivel de comună Albeni, am putea discuta de existenţa gazelor, a apei şi dacă mai avem şi canalizare putem discuta de apropierea de oraş”, a declarat Dumitru Cornea.

Costurile realizări reţelei de apă şi canal în satul de sinistraţi de la Albeni se ridică undeva la 90 de miliarde, dintre care 47 de miliarde numai reţeaua de apă.

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: