Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Are nevoie urgentă de sânge: Îi rog din suflet să ne ajute

O femeie din Polovragi face un apel disperat la oamenii cu suflet mare. Soțul său se află internat în spital cu o hemoragie și are nevoie sânge. Cristina îi roagă pe cei care vor să facă o faptă bună să meargă la Centrul de Donare Sanguină din Târgu Jiu pentru a-i salva soțul.

Ion Epure are 54 de ani, iar într-o zi a ajuns pe patul de spital cu o hemoragie din cauza unui ulcer netratat la timp. Soția sa spune că nu contează grupa sanguină, donatori să fie.

”Avem nevoie de sânge. A avut o hemoragie puternică și are nevoie de sânge. Nu contează grupa. Acum se află pe Secția Chirurgie, ATI II la spitalul de pe strada Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu. Au mai mers oameni la centru. Îi rog din suflet pe oameni dacă ne pot ajuta și le mulțumesc din suflet”, a spus Cristina.

Pe rețelele de socializare mai mulți localnici din Polovragi se mobilizează pentru a-i oferi consăteanului lor o șansă la viață.  

Vizualizări: 1,984

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: