Arestare la Scoarța, în familia care se teme de răzbunare

Un tânăr de 18 ani din comuna gorjeană Scoarța a fost arestat vineri pentru 30 de zile, pentru un accident mortal pe care l-a produs în martie. Doi adolescenți au murit atunci, iar familia acestora a jurat răzbunare.

Familia șoferului vinovat de accident a fost amenințată în repetate rânduri, s-a ales cu o vilă incendiată. Timp de câteva săptămâni a fugit din țară, dar nici acolo nu a scăpat de amenințări.

Poliția păzește zi și noapte zona în care locuiește această familie. Interesant este că, la câteva luni de la accident, șoferul vinovat a fost arestat, probabil pentru a aplana conflictul.

“Polițiști din cadrul IPJ Gorj au pus în executare un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile pe numele unui tânăr de 18 ani, din comuna Scoarța, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă. În noaptea de 29/30 martie a.c., acesta conducea un autoturism pe DN 67 Bălănești, iar într-o curbă a pierdut controlul volanului, intrând în coliziune cu un alt autoturism. În urma impactului, doi tineri de 16 si 18 ani din comuna Scoarța și-au pierdut viața”, a anunțat vineri seara IPJ Gorj.

În luna mai, vila familiei a fost incendiată de rudele unui băiat mort în accident. Rudele șoferului vinovat chiar au spus că s-ar simți mai în siguranță în arest decât acasă.

Vizualizări: 8,917

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: