Artego a făcut o nouă premiere la TeleBAC

Gorj TV a găzduit vineri o nouă tragere la sorţi în cadrul campaniei „TeleBAC – înveţi şi câştigi!”. Şi în această săptămână, premiile pentru elevii care au obţinut note bune la temele postate pe www.telebac.ro au fost oferite de SC ARTEGO SA Târgu Jiu.

La Matematică, premiul I în valoare de 150 de lei a fost obţinut de Larisa Dorina Calotă, iar cele trei menţiuni, fiecare a câte 50 de lei, au revenit Adinei Brehui, Adelei Popa , Adrianei Brănescu.

Premiul I de 150 de lei la Limba şi literatura română a fost câştigat de tot de  Larisa Dorina Calotă. Cele trei menţiuni au revenit prin tragere la sorţi lui Cătălin Chesnoiu, Denisa Diţoiu şi din nou Adriana Brănescu.

Tragerea la sorţi a avut loc în direct la Gorj TV, vineri, începând cu ora 16.00, în cadrul unei emisiuni moderate de Cornel Şomîcu, în prezenţa lui Alexandru Picui – reprezentant Artego şi Valeriu Drulă – director CN „George Coşbuc”.

Câştigătorii sunt aşteptaţi începând de luni, 9 aprilie, la sediul Gorj TV, pentru ridicarea premiilor.

VACANŢĂ

Emisiunea TeleBAC mai poate fi urmărită şi în această săptămână la Gorj TV, de luni până joi, la ora 16.00, când puteţi viziona lecţii de Matematică şi de Limba şi literatura română. Vineri va avea loc o nouă extragere, după care vor urma două săptămâni de vacanţă. Cine doreşte poate revedea lecţiile de până acum, postate pe site-ul www.telebac.ro.

Vizualizări: 165

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: