Asistaţii social din Cărbuneşti, folosiţi în scop politic

Beneficiarii de ajutor social din  Târgu Cărbuneşti sunt puşi la treabă în plină campanie electorală tocmai de colegul de partid al primarului din localitate, respectiv Damian Stamatoiu. Edilul Mihai Mazilu spune că nici vorbă de aranjamente politice, ci doar pură coincidenţă.

Există zvonuri că beneficiarii de ajutor social sunt sfătuiţi să voteze cu Partidul Naţional Liberal dacă vor să mai primească în continuare ajutor de la primărie.

În oraşul Târgu Cărbuneşti, din cei 512 beneficiari ai ajutorului social, 125 prestează muncă în folosul comunităţii. Primarul din localitate, Mihai Mazilu, a hotărât ca aceştia să fie coordonaţi de reprezentanţi ai partidelor politice. „Este un lucru normal. Ca să-i împăcăm pe toţi am hotărât ca pe rând, câte trei luni să se ocupe de ei un membru de partid. Spre exemplu, pe zona Creţeşti-Curteana-Măceşu a fost PSD, PD-L, iar acum este Damian Stamatoiu, membru PNL”,  a declarat Mazilu.

Astfel, în plină campanie electorală, săracii din Târgu-Cărbuneşti îndeplinesc ordinele unui liberal, fost coleg cu primarul pe vremea când acesta lucra la Petrol Ţicleni. „Eu lucrez la Ţicleni la Petrol şi în timpul liber mă ocup de cei care primesc ajutor social de la primărie, mi i-a dat primarul să-i coordonez”,  spune liberalul Damian Stamatoiu.

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: