Au furat calea ferată de la Cariera Jilţ

Trei gorjeni s-au ales cu dosar penal după ce jandarmii i-au prins la furat. P.C.D.,de 36 ani, domiciliat în comuna Văgiulești, C.D., de  29 ani, domiciliat în comuna Mătăsari și pe G.V., de 45 ani, domiciliat în comuna Mătăsari, au sustras o bucată de şină de cale ferată din incinta carierei miniere Jilţ.

După sustragerea şinei, în momentul părăsirii perimetrului carierei au fost surprinşi de către echipajul de jandarmi, care a anunțat reprezentantul carierei miniere iar în urma verificării efectuate a rezultat faptul că şina de cale ferată a fost sustrasă de la linia unui excavator, de la banda de front a carierei. Urmează ca prejudiciul să fie calculat şi să fie comunicat ulterior.

"Cei trei, anterior pătrunderii în cariera minieră, s-au întâlnit la locuinţa unuia dintre ei unde au plănuit sustragerea şinei de cale ferată din incinta carierei, stabilind că pentru acest lucru să facă rost de un atelaj tractat de un cal şi alte materiale, pentru încărcarea şinei în atelaj şi transportul acesteia la un centru de colectare a fierului vechi, în vederea comercializării", se arată într-un comunicat de presă al Jandarmeriei.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: