BAC 2013, sesiunea de toamnă: Astăzi, afişarea rezultatelor

Aproape 800 de elevi au ales să nu se prezinte la probele scrise ale examenului de bacalaureat, sesiunea august-septembrie. La ultima probă scrisă desfăşurată vineri, 30 august, au lipsit nu mai puţin de 291 de candidaţi. La proba la alegere a profilului şi specializării nu au fost înregistrate incidente la niciunul dintre cele şase centre de examinare din judeţ. “La proba E a examenului de bacalaureat, la nivelul judeţului Gorj au fost înscrişi un număr de 1531 de candidaţi, însă s-au şi prezentat 1240. Cei mai mulţi absenţi s-au înregistrat la centrul de examinare de la Liceul Tehnologic Turceni,  mai exact 85 de absenţi, dar trebuie să precizăm că acolo au fost şi cel mai mare număr de candidaţi înscrişi, respective 313”, a declarat Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Gorj.

Cu această probă s-a încheiat şi cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat 2013. Astăzi, cei care s-au prezentat la examinare vor afla rezultatele pe care le-au obţinut. Cei care vor fi nemulţumiţi de notă vor putea depune o contestaţie la centrul de examinare unde au susţinut examenul. Recorectarea lucrărilor se va face la centre de corectură din alte judeţe, aşa cum s-a întâmplat şi în sesiunea din iunie-iulie.

Urmează ca în data de 5 septembrie să fie afişate şi rezultatele finale ale examenului de bacalaureat, sesiunea august-septembrie.

Vizualizări: 284

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: