Bancuri

Într-un apartament al unui bloc select locuieşte o fată bătrână. O vecină o întrebă mereu de ce nu se căsătoreşte, de ce nu-şi găseşte şi ea un bărbat cumsecade.

- De ce? răspunde bătrâna domnişoară. Doar am un câine, un papagal şi o pisică. Astea-mi sunt destule.

- Dar, totuşi, aceste animale nu pot ţine loc de soţ.

- Cum să nu? Câinele mârâie mereu, papagalul înjură toată ziua, iar pisica-i plecată toată noaptea.

…………..

Un tip gonea pe autostrada cu mult peste viteza legală. Văzând girofarul unei maşini de poliţie în oglindă, se gândeşte: „Am o maşină bună şi pot să dispar“. Aşa că accelerează şi urmărirea începe. Când acul kilometrajului ajunge la capăt, bărbatul se gândeşte că ar fi mai bine să renunţe şi trage pe dreapta. Poliţistul se apropie de maşină şi spune:

- Ascultă, băiete. Am avut o zi groaznică şi vreau să ajung acasă. Inventează o scuză bună că să te las să pleci.

Tipul se gândeşte puţin şi răspunde:

- Acum trei săptămâni, soţia mea a plecat cu un poliţist. Când te-am văzut în spatele maşinii, am crezut că vrei să mi-o aduci înapoi!

…………..

După 25 de ani de căsătorie, într-o zi mi-am privit soţia şi i-am spus:

- Iubito, acum 25 de ani stăteam cu chirie, aveam o maşină ieftină, dormeam pe o canapea şi ne uitam la un televizor cu ecran de 14 „alb-negru“, dar în fiecare noapte adormeam alături de o blondă sexy de 25 de ani. Acum avem o casă mare, o maşină bună, un pat mare, un TV color cu plasmă, dar adorm cu o femeie de 50 de ani. Dragă mea, cred că ai o problemă!

Soţia mea, fiind o femeie înţeleaptă, mi-a spus:

- Tu du-te şi caută-ţi o blondă sexy de 25 de ani, că eu mă voi ocupa ca tu să stai din nou cu chirie, să conduci o maşină ieftină şi să dormi pe o canapea.

…………..

Doi prieteni pun la cale o petrecere, dar gazda nu are pereche. Celălalt îi spune:

- Lasă că vin cu prietena mea şi cu cineva pentru tine. Ar fi însă o mică problemă. Nu este chiar un top model. Dar dacă mai bei şi tu vreo două, trei pahare în plus, o să ţi se pară frumoasă precum o zână...

La ora stabilită, apare la uşa amicul, cu prietena lui, o blondă superbă, iar în urma lor... o maimuţă. Gazda, impacientată, zice:

- Băi, vezi că eu atâta votcă nu pot să beau!

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: