Băuți la volan de la primele ore ale dimineții

Polițiștii rutieri au ieșit ieri în stradă, pentru că, în ultima perioadă, tot mai multe accidente de circulație s-au produs din cauza consumului de alcool. Mai multe echipe s-au împărțit în tot județul. Încă de la primele ore, șoferii au căzut în plasa oamenilor legii. Vorbim de mai mulți șoferi care s-au urcat la volan, după ce au băut câteva pahare. Toți cei care au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost pozitiv, au rămas fără permisul de conducere și au plecat la serviciu pe jos.

Sutele de șoferi opriți în trafic de polițiști care au acționat în mai multe zone ale județului s-au supus testării cu aparatul etilotest. Unii dintre ei au fost depistați că au consumat băuturi alcoolice. Rezultatele testării cu aparatul etilotest i-a șocat pe conducătorii auto, care și-au ridicat semne de întrebare. Au găsit însă repede și o explicație. „Am făcut o petrecere seara trecută și am băut câteva pahare de vin. Nu mai știu cât, dar mi se pare ciudat să îmi iese în etilotest 0,37. E foarte mult. Am și mâncat. Speram să-mi iese alcoolul până dimineața. Acum, asta e. Rămân fără permis, dar măcar să ajung la timp la serviciu că lucrez la mină”.

Au luat permise și au dat amenzi

Explicațiile șoferilor nu au contat foarte mult pentru polițiști, care i-au înștiințat că au rămas fără permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile, dar s-au ales și cu amendă contravențională. „O să vă reținem permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice pe o perioadă de 90 de zile. Ar fi bine să chemați pe cineva să vă ia mașina pentru că nu mai aveți voie să conduceți”.

Oamenii legii au reținut patru permise de conducere pentru consum de alcool.

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: