Bază sportivă nouă în comuna Bustuchin

Primarul Ion Ciocea vrea să facă din locuitorii comunei pe care o gospodăreşte nişte adevăraţi sportivi de performanţă. Dovadă sunt cele peste 30 de miliarde pe care îi cheltuieşte cu construirea unei baze sportive multifucţionale. Aceasta urmează să fie inaugurată cel târziu în luna iulie.

Locuitorii comunei Bustuchin vor avea posibilitatea să practice sport de performanţă chiar în comuna lor şi asta datorită unei investiţii de aproximativ 36 de miliarde pentru construirea celei mai performante baze sportive din judeţ. „Lucrarea am început-o anul trecut şi are termen de finalizare anul acesta în iulie. Acum depinde de cât de repede vin banii de la guvern. Este o bază sportivă cu care mă mândresc şi cu care sper să formez foarte mulţi tineri talentaţi din comună dar şi din alte comune”, a declarat Ion Ciocea.

Baza sportivă se întinde pe o suprafaţă de aproximativ 4.000 de metri pătraţi şi cuprinde pe lângă un teren de fotbal şi o pistă de sărituri, o pistă de alergare, vestiare, iluminare dar şi o incintă spaţioasă. Mai mult de cât atât, primarul Ciocea mai are în lucru şi o sală de sport aflată în apropierea bazei multifuncţionale. „Vreau să fac un adevărat complex sportiv la Bustuchin, vreau să aduc şi instructori de sport şi să dezvolt sportul de performanţă în comună. Sala de sport are 150 de locuri şi este lângă baza multifuncţională”, a precizat Ion Ciocea.

Proiectul pe care primarul vrea să-l finalizeze în vară se ridică la 36 de miliarde, bani guvernamentali, a ţinut să precizeze Ion Ciocea. „Este un proiect aprobat, banii sunt de la guvern, bani guvernametali, îi primim prin hotărâre de guvern. Sper doar să-i primesc la timp ca să pot să fac inaugurarea în iulie”, a precizat primarul Ciocea.

În comuna Bustuchin învaţă 800 de elevi şi acest motiv l-a determinat pe primar construirea acestei baze sportive, la care se va adăuga în timp şi o piscină.

Vizualizări: 185

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: