Birou înfiinţat pentru soţia fostului prefect de Gorj

Fostul prefect de Gorj Claudiu Teodorescu, angajat acum la Ministerul Justiţiei, are un alt membru al familiei în Palatul Administrativ din Târgu Jiu. De aproximativ două luni, soţia sa Ionela Teodorescu lucrează la birou înfiinţat înainte de alegerile europarlamentare. Este vorba despre Biroul Judeţean al Autorităţii Electorale Permanente, despre care şefii de partide din Gorj nici nu ştiau că există.

Autoritatea Electorală Permanentă şi-a înfiinţat birou la Gorj, chiar dacă activitatea acestuia nu este vizibilă. Ba mai mult, unii dintre angajaţii Instituţiei Prefectului habar nu au unde este acest birou şi cu atât mai mult care îi sunt atribuţiile. Tot ceea ce ştiu este că acolo lucrează soţia fostului prefect şi că şefii acesteia sunt la Bucureşti.

Biroul Judeţean al Autorităţii Electorale Permanente se află lângă biroul subprefectului Sorin Arjoca, însă pe uşa acestuia nu este nici o plăcuţă cu denumirea şi numele angajaţilor de acolo, spre deosebire de celelalte birouri din Prefectură. Biroul Judeţean al Autorităţii Electorale Permanente are două angajate: Ionela Teodorescu şi Adelina Târziu. Chiar dacă iniţial s-a crezut că acest birou a fost înfiinţat pentru perioada alegerilor când ar fi ceva de muncă, lucrurile stau cu totul altfel: nu este vorba despre un loc de muncă temporar, ci despre un loc de muncă pe perioadă nedeterminată.

note_aep

Biroul Judeţean al Autorităţii Electorale Permanente se află în coordonarea Autorităţii Electorale Centrale. „Biroul Judeţean al Autorităţii Electorale Permanente a fost înfiinţat la Gorj cu aproximativ două săptămâni înainte de alegerile europarlamentare. Celor două angajate le-a fost pus la dispoziţie un spaţiu în incinta Instituţiei Prefectului întrucât colaborăm cu Autoritatea Electorală Permanentă fiind implicaţi în alegeri. Nu există nici un raport de coordonare sau subordonare între Instituţia Prefectului şi acest birou, ci doar de colaborare. Acest birou este subordonat Biroului Regional de la Vâlcea”, a declarat Sorin Arjoca, subprefectul judeţului Gorj.

Vizualizări: 268

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: