Blestemul din banda dreaptă !

E clar, pandurii sunt blestemaţi în partea dreaptă! După accidentările grave ale lui Pleaşcă, Băcilă sau Gabi Matei, acum a venit rândul lui Adi Rusu s-o păţească! Fundaşul dreapta s-a lovit serios în testul cu nemţii de la Duisburg şi s-a ales cu piciorul pus în ghips.

Rusu s-a accidentat stupid după un contact cu un jucător de-al nemţilor iar verdictul medicului naţionalei, Pompiliu Popescu, a fost de entorsă şi întindere de ligamente la genunchi. Rusu va sta 3 săptămâni cu piciorul imobilizat.

Chiar sunt blestemaţi-!

Blestemaţi sau nu, pandurii suferă de un adevărat sindrom al accidentărilor în banda dreaptă. Mai întâi, Gabi Matei a suferit câteva rupturi musculare în sezonul trecut. Fundaşul cumpărat de Steaua în vară pe 650 de mii de euro a păţit-o apoi şi mai rău şi s-a ales cu o ruptură de ligamente ce-l ţine pe bară de 4 luni! Tot legat de Steaua e şi următorul jucător accidentat grav. Băcilă s-a ales cu piciorul rupt după o intervenţie necontrolată a lui Gardoş iar mijlocaşul dreapta al pandurilor va reveni pe teren cel mai probabil în aprilie, la 6 luni de la momentul cumplit. În noiembrie a păţit-o şi Pleaşcă. Tânărul fundaş dreapta al gorjenilor s-a accidentat la primul meci în naţională iar verdictul a fost unul la fel de crud. Ruptură de ligamente şi sezon încheiat pentru Pleaşcă. Ultimul nume apărut pe această listă neagră este cel al lui Adi Rusu. Fundaşul devenit titular după accidentarea lui Pleaşcă s-a „rupt” la cel de-al treilea joc amical din Antalya, contra nemţilor de la Duisburg. Rusu a fost dus imediat la medicul naţionalei, Pompiliu Popescu, iar verdictul acestuia a fost mai blând. Rusu s-a ales cu o întindere de ligamente şi o entorsă la genunchi şi va sta cu piciorul în ghips următoarele 3 săptămâni. „Parcă partea dreaptă e blestemată la noi, începând de la Matei, Pleaşcă, Adi. Toţi cad pe capete. Ar trebui să schimb sistemul, să jucăm cu trei fundaşi centrali, să nu mai am pe cine pune în dreapta să nu se mai accidenteze jucătorii. Cred că e vreo păpuşică pe acolo care e înțepată, i se fac farmece…”, a comentat amar Grigoraş conform sportingorj.ro.

Soluţie salvatoare de la Cluj

Accidentarea lui Rusu îl scoate pe acesta din calcule pentru cel de-al doilea stagiu din Antalya, programat între 2 şi 15 februarie. Rusu e în pericol să rateze şi primele meciuri oficiale din retur astfel că pandurii au intrat în alertă. Au nevoie neapărată de un om de bandă dreaptă care să acopere absenţele lui Rusu şi Băcilă pentru că momentan nu se pot baza decât pe veteranul Popete. Soluţia salvatoare pare să vină de la U Cluj. „Şepcile roşii” sunt dispuse să renunţe la Bogdan Unguruşan iar Pandurii a intrat repede pe fir. Pârvulescu a negociat aseară cu patronul clujenilor, Florian Walter. „Am vorbit cu jucătorul, ar fi de acord, să vedem acum în ce condiţii s-ar putea face transferul. I-au dat drumul liber după câte am înţeles. Vreau să-l luăm pentru că e un jucător pe care eu îl ştiu şi sunt convins că, până se va reface Pleaşcă, până se va reface Adi, ar putea fi o soluţie fără probleme. Poate fi şi o soluţie de viitor, nu numai pe termen scurt”, e convins Grigoraş.

29 – de ani va împlini Unguruşan în februarie, fundaşul cu 54 de meciuri în Liga 1 fiind cotat la 300 de mii de euro pe transfermarkt.de

 „Acum iau partea mai bună a lucrurilor deşi nu e deloc bine că stau trei săptămâni, e bine că nu a fost mai grav cum spunea şi medicul. Mi-au dat cârje şi mă deplasez cu ele până când voi putea merge din nou.”                                          

Adi Rusu, Pandurii (pandurii-tg-jiu.ro)

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: