Bucurescu explică de ce a renunţat iar la candidatură

Sorin Bucurescu a fost convins de şefii din PSD să renunţe la ideea de a candida la alegerile parlamentare, aşa cum s-a întâmplat şi acum patru ani. Bucurescu ştie că, deşi a depus o scrisoare de intenţie pentru a candida, nu are nicio şansă. Pentru că munca lui nu este apreciată în PSD, Bucurescu dă de înţeles că în alegeri va fi prieten cu toată lumea, după cum a declarat ieri într-un interviu pentru Radio Infinit.

Rep.: V-aţi pus scrisoarea de intenţie pentru o candidatură pe Colegiul 4 Motru. Credeţi că aveţi şanse?

S.B: Nu. Nicio şansă.

Rep.: De ce sunteţi aşa pesimist?

S.B: Aşa stau lucrurile. Mi s-a spus direct de către conducere.

Rep.: Înseamnă că aţi renunţat la intenţia de a candida? V-au răzgândit şi pe dvs. ca şi pe domnul primar Rotaru?

S.B: Nu mai fac nimic. Nu mă mai gândesc la candidatură. Nu mai zic nimic, mi s-a spus că am vorbit destul. Sunt foarte dezamăgit.

Rep.: Are şanse Camelia Khraibani în faţa lui Severus Militaru?

S.B: Nu comentez. Dacă o să am o discuţie personală cu dânsa, probabil că o să o susţin. Dacă nu, nu o să ascult de nimeni. De ce să nu aibă şanse Militaru? Toată lumea are şanse. Am uitat rezultatele de la referendum? Dacă se obţin din nou aceleaşi rezultate. Ce, am uitat rezultatele de la Motru, de la Mătăsari. Am uitat aşa repede rezultatele care au fost sub 50%? A trecut atât de mult timp? Au uitat aşa repede, au amnezie acei oameni? Probabil o să fac şi eu ca ceilalţi primari, o să mă întâlnesc şi eu şi cu domnul Militaru, şi cu domnul Dian Popescu, şi cu domnul senator Ion Ruşeţ. O să fiu şi eu prieten cu toată lumea, că aşa se face, de ce să ne facem duşmani? Fac şi eu cum fac ceilalţi.

Rep.: Adică aşa au făcut ceilalţi primari, nu au tras la căruţa referendumului?

S.B: Bineînţeles, dar ce mă întrebaţi pe mine? Nu s-a văzut în urma rezultatelor cine a tras şi cine n-a tras? De aia nici nu au avut curajul să dea din gură. Dacă asta se doreşte de la noi, asta o să facem.

Vizualizări: 157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: