Calendarul alegerilor în PDL, stabilit în linişte

Alegerile în cele 39 de filiale locale PDL Gorj vor începe pe 11 februarie şi se vor încheia pe 5 martie. Asta au decis membrii Comisiei de Organizare şi Desfăşurare a Alegerilor, în cadrul şedinţei de sâmbătă, fără ca cineva să aibă ceva de obiectat.

Discuţiile pe tema reluării alegerilor în PDL s-au sfârşit sâmbătă, toţi membrii votând în unanimitate noul calendar al alegerilor. 

Calendarul alegerilor a trebuit refăcut în urma discuţiilor care au avut loc între deputaţii Severus Militaru şi Cosmin Popescu şi senatorul, Ion Ruşeţ, preşedintele interimar al partidului, după ce cel din urmă decisese ca alegerile să fie reorganizate în toate alegerile.

Fostul ministru Vasile Blaga a fost cel care a decis ca, până la urmă reluarea alegerilor să aibă loc numai acolo unde partidul are mai puţin de trei consilieri locali şi acolo unde nu au avut loc. „S-a votat în unanimitate calendarul alegerilor, nu au fost discuţii. Vom începe acest proces de pe data de 11 februarie şi se va încheia pe 5 martie, cu alegerile de la municipiu”, a declarat deputatul Severus Militaru.

Deputatul Severus Militaru a mai declarat că în curând va anunţa dacă va candida pentru preşedinţia partidului.

Vizualizări: 108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: