Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Călinoiu anunţă primele demersuri pentru regionalizare în martie

Autorităţile judeţului Gorj se pregătesc pentru regionalizare. Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean, primele demersuri în acest sens vor începe în luna martie. “Guvernul are ca prioritate regionalizarea, iar aceasta se va realiza. Începând cu luna martie vor avea loc întruniri pentru a pune în discuţie proiectul USL cu privire la regionalizare”, spune Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj. Acesta a mai precizat că se vor păstra cele opt regiuni existente. “În principiu unitatea administrativ-teritorială, regiunea, va fi legiferată prin modificarea Constituţiei. În viziunea noastră, se va merge pe formula regiunilor de dezvoltare economico-socială, adică a celor opt regiuni existente”, a menţionat Călinoiu.

Regionalizarea României în acest an a fost anunţată şi de premierul Victor Ponta într-o conferinţă de presă care a avut loc la Târgu Jiu în ultimele zile din 2012. “Dacă nu facem Regionalizarea României în 2013, iar mai aşteptăm câţiva ani. Acum putem, avem şi majoritate, nu avem alegeri, nu avem niciun impediment. Avem şi obligaţia ca de la 1 ianuarie 2014 să avem structurile pregătite pentru un nou exerciţiu financiar multianual, iar în cazul Olteniei chiar avem şi pregătite psihologic toate cele cinci judeţe” a declarat  Victor Ponta în urmă cu mai puţin de două săptămâni.   

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: