Călinoiu îl trimite pe primarul Rotaru la muncă

Ion Călinoiu, președintele executiv al PSD Gorj, a declarat ieri că încă nu s-a luat o hotărâre privind candidatura primarului Marian Rotaru la parlamentare. Mai mult, acesta îi îndeamnă pe primarii cu aspirații la funcții de deputați să pună mâna să muncească să câștige alegerile locale și abia apoi să se gândească la parlamentare. Primarul din Lelești, Marian Rotaru, îi dă peste nas lui Călinoiu. Se teme că va rămâne și fără primărie și fără scaunul de deputat.

Primarul din Lelești încă mai așteaptă un răspuns din partea conducerii PSD privind candidatura lui la parlamentare, în timp ce Ion Călinoiu îl trimite la muncă. ”Rotaru să muncească să câștige întâi alegerile locale, să se pregătească. Deocamdată, parlamentarele nu sunt de actualitate, mai e până atunci. Noi trebuie să ne asumăm cu toții răspunderea că realizăm tot ce ne-am propus. Abia apoi ne pregătim de parlamentare”, a declarat Ion Călinoiu.

Rotaru se teme de sondaje

Primarul din Lelești, Marian Rotaru, a explicat motivul pentru care dorește să afle cât mai repede dacă partidul îl va susține sau nu pentru funcția de deputat. ”Eu de muncit muncesc să câștig primăria Lelești și anul acesta dar ce fac dacă în septembrie, când fac ei sondaje, ies rău. Nu mă mai susțin pentru parlamentare și nici nu pot să candidez ca independent sau din partea altui partid pentru că îmi pierd funcția de primar. Și eu chiar îmi doresc să avem un reprezentant în Parlament. Dacă mergem așa până în septembrie și atunci ne trezim că stăm rău în sondaje, ce facem, rămânem ai nimănui”, a declarat Marian Rotaru. Primarul spune că nu își doreşte sondaje cât mai realiste. ”Am tras semnale de alarmă și adevărul a deranjat. Ni s-a spus să venim cu declarații pertinente, dar eu spun că eu nu vorbesc prostii. Vedem dacă am avut sau nu dreptate și dacă suntem cu adevărat pregătiți, vedem atunci”, a adăugat Marian Rotaru, primarul din Lelești.

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: