Călinoiu: Pârvulescu nu va mai reveni la Panduri! Aia vă spun eu!

Ion Călinoiu nu-l mai vrea sub nici o formă pe Eugen Pârvulescu la conducerea Clubului Pandurii. Asta în condiţiile în care din ancheta IPJ a reieşit că fostul preşedinte de club nu a făcut blat cu Universitatea Cluj, aşa cum îl acuzau acţionarii. Călinoiu spune că la baza suspendării lui Pârvulescu nu a stat doar suspiciunea de blat.

Rep.: Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj a finalizat ancheta în cazul lui Eugen Pârvulescu, acesta fiind găsit nevinovat. Ce părere aveţi?

I.C.: Nu Călinoiu sau altcineva l-a acuzat pe Pârvulescu de nereguli în meciul de la Pandurii şi Universitatea Cluj. A fost vorba de o suspiciune generată de întâlnirea pe care a avut-o Pârvulescu cu stafful de la Universitatea Cluj în preziua meciului, lucru ce nu s-a mai întâmplat cu nici o altă echipă. La baza deciziei de suspendare au stat rezultatele proaste, meciul cu Mediaş, cu echipele slabe. Se ştia foarte clar că era o atmosferă proastă în vestiar şi trebuia luată o măsură de şoc, iar atunci suspendarea a fost una binevenită pentru ca echipa să-şi revină, că recapete teren, să câştige meciuri şi este un lucru foarte bun.

Rep.: Domnul Pârvulescu a spus că va reveni la Pandurii, când se va termina perioada de suspendare. Este posibil să fie doi preşedinţi?

I.C.: Pârvulescu nu va mai reveni la Pandurii! Aia vă spun eu! Faptul că acolo stau lucrurile aşa şi n-a fost vinovat de blat e altceva, dar haosul pe care l-a generat în cadrul Clubului ne face să nu mai avem niciodată relaţii de colaborare cu Pârvulescu.

Rep.: Dumnealui spunea, la un moment dat, că va apela la instanţă în cazul unei soluţii favorabile din partea organelor de anchetă. Nici în aceste condiţii, nu va putea reveni?

I.C.: Repet, organele de anchetă au făcut această anchetă în baza solicitării lui Pârvulescu. Nu l-am acuzat niciodată pe Pârvulescu, noi l-am suspendat, iar acum constatăm că nu cauza (pe) care o suspecta lumea a fost cea care a stat la baza suspendării, am văzut şi în presă treaba asta, ci de fapt lucrurile pe care le-a făcut el ca preşedinte: atmosfera proastă din vestiar, aşa cum vă spuneam, jucătorii care nu mai ştiau ce se întâmplă, iar lucrurile astea le ştim foarte clar din discuţiile cu ei. Faptul că măsura luată a făcut ca echipa să-şi revină, demonstrează că am avut dreptate.

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: