Cârciumaru infirmă zvonurile: Candidatul nostru va fi Călinoiu

Preşedintele PSD, Florin Cârciumaru, îşi menţine declaraţia potrivit căreia dacă USL nu va câştiga alegerile va trece la un alt partid. Cârciumaru a mai spus că deşi au apărut tot felul de zvonuri referitoare la candidatura lui Ion Călinoiu, acesta va fi desemnat de USL la Consiliul Judeţean. Ultima variantă era Vasile Popeangă la CJ Gorj, dar Cârciumaru spune că aceasta va mai candida pentru un mandat de deputat.

Aţi uimit cu acea declaraţie de la începutul anului…

Prin acea declaraţie am vrut să-i transmit preşedintelui Victor Ponta să conştientizeze că dacă nu se organizează foarte bine la nivel central şi nu vom câştiga alegerile în 2012, foarte mulţi primari vor pleca la alte partide. O spun cu toată sinceritatea că aşa se va întâmpla.

Mesajul meu e clar, că la Gorj voi face tot ce depinde de mine ca USL să câştige alegerile, peste tot, şi la locale şi la parlamentare, dar dacă acest lucru nu e făcut şi la nivel naţional şi nu câştigăm eu voi trece la un alt partid aflat la guvernare. Nu contează ce partid, dar să fie la guvernare. Nu trebuie să se supere colegii din PSD şi PNL.

Aţi primit telefoane după acest anunţ?

M-au sunat mulţi oameni, şi domnul  Ponta a ţinut să vorbească cu mine faţă-faţă despre cele declarate, nu mai vorbesc de colegii de partid, dar explicându-le de ce am spus aşa lucrurile s-au lămurit.

La ce fel de partid v-aţi duce?

Dacă e să vorbesc din punct de al construcţiei sunt de stânga, dar pentru comunitate aş trece şi la un partid de dreapta.

Aveţi îndoieli că nu vor câştiga?

Eu am pus răul înaintea binelui. Aşa am făcut întotdeauna. Nu e bine să ne culcăm pe ureche, trebuie să muncim. Cred că este mai activă Opoziţia şi dacă ne luăm după ultimul sondaj se vede că USL este la aproape 59 la sută.

A avut domnul primar Ciocea, referitor la candidatura domnul Ion Călinoiu la Consiliul Judeţean. Cum comentaţi-

La vreme respectivă s-a supus la vor, toată lumea a fost de acord, că apoi au apărut discuţii între Călinoiu şi membrii Biroului Executiv e adevărat dar cred că s-au lămurit. Zvonistica a funcţionat şi au apărut tot felul de candidaturi. În USL nu se mai pune problema, candidatul nostru va fi Ion Călinoiu.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: