Cârciumaru: Sper că Ciurel şi Condescu se vor înţelege!

Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu Jiu, speră că nu va avea loc pichetarea sediilor Complexului Energetic Oltenia şi Diviziei Miniere şi că Laurenţiu Ciurel şi Marin Condescu vor ajunge la un consens. Sindicatele spun că vor retrimite solicitarea de primi autorizaţie, demonstrându-i primarului că Ciurel nu vrea să negocieze.

Reporter: Ce ştiţi despre pichetarea organizată de sindicate?

Florin Cârciumaru: Eu ştiu de la domnul prefect şi de la domnul preşedinte Condescu că, mă rog, dialogul administraţie-sindicat continuă şi că, mă rog, nu ar avea loc această pichetare, dar nu eu hotărăsc.

Rep.: Primăria nu a dat autorizaţie.

F.C.: Eu mi-am spus un punct de vedere ca o recomandare, ca în perioada în care au loc zilele oraşului să nu aibă loc nici măcar o pichetare nu mai vorbesc de miting. Nu sunt eu cel care hotărăsc, comisia este formată din Jandarmerie, Poliţie, reprezentantul primăriei şi ei hotărăsc.

Rep.: Sindicatele insistă cu această pichetare. Credeţi că problema este atât de spinoasă?

F.C.: Am punctat şi mai înainte. Eu sper că se ajunge la o înţelegere. Ştiu că domnul Condescu şi domnul Ciurel s-au întâlnit şi duminică şi se vor întâlni şi azi.

Rep.: După zilele oraşului, veţi autoriza protestele?

F.C.: Eu încerc că mă ţin la ei până trece această manifestare a oamenilor din acest oraş, după care, dacă nu se înţeleg, e treaba lor. Sigur că nu poţi împiedica protestele legale.

Vizualizări: 213

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: