Cârţu a avut 35 de jucători la reunirea lotului

Fotbaliştii de la Pandurii au susţinut sâmbătă primul antrenament după revenirea din vacanţă. După ce vineri s-au văzut pentru prima dată în acest an la vizita medicală, cei 35 de jucători din lot au efectuat un antrenament de aproximativ două ore pe terenul de joc, sub supravegherea antrenorului Sorin Cârţu şi a secunzilor săi Mircea Irimescu, Florin Bejinaru şi Silviu Lung şi a preparatorului fizic Fane Cioacă. Primele transferuri perfectate sau aflate în curs de perfectare sunt cele ale lui Lucain Pârvu şi Ionuţ Stancu.

Pe lângă cei 33 de jucători care au efectuat vizita medicală s-au mai prezentat la primele antrenamente şi camerunezul Nicolas Alnoudji, care doreşte rezilierea contractului cu Pandurii, precum şi Ionuţ Stancu, care se află în tratative cu conducerea clubului în vederea unui transfer. Singurele noutăţi faţă de lotul care a încheiat turul au fost Ionuţ Stancu şi Lucian Pârvu, cu echipa pregătindu-se şi cei patru juniori care au fost convocaţi pentru pregătirea din Turcia: Rada, Pleaşcă, Mohora şi Avrămescu.

După ce în primele două zile a programat doar câte un antrenament, tehnicianul pandurilor a precizat că de luni va face un program mai intens de pregătire cu câte două şedinţe de pregătire pe zi. În ceea ce priveşte numărul mare de jucători prezenţi la reunire, Cârţu spune că e normal, pentru că aşa e la început de pregătire, dar nu toţi vor şi rămâne la echipă. Cel mai important este că antrenorul e convins că are un lot mult mai valoros în acest moment datorită revenirii jucătorilor accidentaţi, dar şi noilor achiziţii: „Sunt foarte mulţi jucători, dar important e câţi mai rămân şi câţi sunt când începem campionatul. Nu este importantă cantitatea, ci calitatea. Acum pot spune că e şi calitate prin faptul că ne-au revenit nişte jucători accidentaţi şi am mai luat doi jucători. Eu îi cunosc destul de bine şi zic că ne pot ajuta şi cu ei suntem mai tari decât anul trecut”. La debutul pregătirii, tehnicianul oltean şi-a precizat şi obiectivele pentru acest an, aceleaşi cu ale echipei, pe termen scurt dorind neapărat îndepărtarea de locul 13: „În 2009 îmi doresc să ne îndeplinim obiectivele la care ne gândim cu toţii.  Cine nu-şi doreşte să joace şi în cupă o finală sau să câştige meci de meci, dar rămâne să vedem şi ce putem! Ca un prim obiectiv al meu e să ne îndepărtăm cât mai repede de acest loc 13. Atâta timp cât stăm cu spectrul locului 12-13 nu ne putem gândi la nici un altfel de obiectiv măreţ.”

Lotul prezent la primul antrenament

Jucătorii prezenţi la primul antrenament din 2009 al echipei Pandurii au fost: Pedro Mingote, Răzvan Stanca, Yuri Tsigalko, Sergiu Mândrean, Alin Rus, Alin Chibulcutean, Florin Popete, Daniel Ghindeanu, Adrian Rusu, Alexandre Cardoso, Mădălin Murgan, Ciprian Vasilache, Alexandru Păcurar, Adrian Nalaţi, Robert Vancea, Florin Stângă, Daniel Orac, Mugurel Dedu, Thiago Tremonti, Ilie Iordache, Milanco Raskovic, Mădălin Popa, Vali Simion, Alexandru  Piţurcă,  Liviu Mihai, Ibon Perez Arrieta, Adi Popescu, Constantin Grecu,  Lucian Pârvu, Nicolas Alnoudji şi Ionuţ Stancu  precum şi juniorii Ionuţ Rada, Marian Pleaşcă, Cătălin Mohora şi Alexandru Avrămescu.

Vizualizări: 81

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: