Casa Judeţeană de Pensii va avea două săli de audienţe

Gorjenii care au nevoie de serviciile oferite de Casa Judeţeană de Pensii Gorj nu vor mai fi nevoiţi să se calce în picioare sau să-şi completeze documentele în faţa clădirii. În curând va fi amenajată o nouă sală de audienţe, astfel încât, activitatea care ţine de pensii să fie separată de cea care ţine de biletele de tratament şi de eliberarea stagiului de cotizare.

De la mutarea salariaţilor, a activităţii şi a documentaţiei de la fostul sediu din zona Gării Târgu Jiu, sala de audienţe a Casei Judeţene de Pensii Gorj s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru gorjenii sosiţi în audienţă. În fiecare zi exista aglomeraţie, iar oamenii se vedeau nevoiţi să-şi completeze actele afară, la un birou pus în acest scop de conducerea unităţii. În curând, activitatea instituţiei va fi mai degajată, asta pentru că se intenţionează înfiinţarea unui nou birou de comunicare cu publicul, tot în clădirea de pe strada 30 Decembrie din Târgu Jiu. „Vrem să înfiinţăm o sală de audienţă la parterul blocului în care funcţionăm prin mutarea arhivei de la parterul blocului în arhiva cea mare. Vom face o sală de audienţă pentru public şi pentru funcţionarii care acordă audienţă pe diferite domenii, deci vom avea două săli. Se impunea acest lucru pentru că s-au mutat salariaţii de sediul CEO şi au şi ei relaţii cu publicul”, a spus Rodica Ghimiş, directorul Casei Judeţene de Pensii (CJP) Gorj.     

Conducerea CJP Gorj spune că până la începutul lunii martie noua sală de audienţe va fi pusă la dispoziţia celor care vin în audienţă. 

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: