Catrinoiu: ”Călinoiu suge sângele gorjenilor!”

”Călinoiu suge sângele gorjenilor!” Nu este titlul unui film de groază, ci afirmaţia ţărănistului şef Matei Catrinoiu, care a lansat o serie de atacuri la adresa preşedintelui Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu. În replică, Ion Călinoiu s-a arătat dezamăgit de Catrinoiu despre care credea că i-a venit mintea la cap.

Liderul ţărăniştilor gorjeni a lansat o nouă serie de atacuri la adresa preşedintelui Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu. Matei Catrinoiu a ţinut conferinţa de presă de ieri, cu raportul Camerei de Conturi Gorj în mână şi a explicat de ce Călinoiu a preferat să suplimenteze o serie de lucrări la drumuri prin încredinţare directă. ”Aş vrea să vă spun că domnul Călinoiu împreună cu Bănică Marius, aveau împreună societatea Romstrade. Acest domn a trecut la Întreprinderea de Drumuri şi Poduri, care a beneficiat, fără număr, de o serie de licitaţii pe care le-a primit pentru că este prietenul lui Călinoiu”, a spus Catrinoiu, încercând să explice concluziile raportului de control al Camerei de Conturi care constatase unele încălcări a legislaţiei privind achiziţiile publice.Catrinoiu a continuat cu atacurile şi a declarat că este consternat de faptul că Ion Călinoiu îndrăzneşte să vorbească despre păstorirea Gorjului. ”Banii alocaţi fiecărui judeţ sunt manevraţi, manipulaţi, duşi în buzunarele celor care sunt preşedinţi ai Consiliilor Judeţene. Acesta este adevărul. Am rămas consternat la faptul că vezi Doamne, am făcut un plan de dezvoltare şi marele Călinoiu Ion spune că e obligat să păstorească acest judeţ până în 2020. Păi, nu-i e ruşine-! Cum poţi tu să vorbeşti de păstorirea acestui judeţ în continuare, tu care ai supt sângele gorjenilor prin orice mijloace-”, a declarat Catrinoiu.

„Credeam că i-au venit minţile la cap“

Ion Călinoiu a declarat că el credea că lui Catrinoiu i-a venit mintea la cap, după ce o perioadă ţărănistul a ţinut gura închisă. ”Făcuse o pauză şi credeam că i-au venit oarecum minţile la cap. Înseamnă că nu-i vorba de minte, ci are multe probleme în legătură cu ceea ce înseamnă o ţinută demnă de un om care ar vrea să-şi asume responsabilitatea prin activitatea politică pe care vrea să o iniţieze la nivelul PNŢCD, de altfel, un partid care a pierit din cauza oamenilor ca şi Catrinoiu”, a precizat Călinoiu.

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: