Caută o nouă victorie la Ploieşti

Pandurii caută a doua victorie din acest sezon pe stadionul Astra din Ploieşti. După ce au învins acolo Steaua în tur cu 2 la 1, trupa lui Grigoraş va încerca să repete isprava şi în compania echipei preluate de Rednic.

Astra Ploieşti – Pandurii, duminică, ora 17, în direct la GSPTV

Astra: Lung – Bărboianu, Găman, Oprsal, Morais – Seto, Pătraşcu – Stan, Băjenaru, William – Fatai. Antrenor: Mircea Rednic

Pandurii: Mingote – Unguruşan, Viera, Rada, Cristea – Voiculeţ, Nistor, Maxim – Ibeh, Batin, Grigoraş. Antrenor: Petre Grigoraş.

Victorie pentru linişte

Grigoraş e convins că meciul cu Astra va fi mai greu după schimbarea lui Conceicao cu Rednic dar şi sosirea lui Dinu Gheorghe. Antrenorul pandurilor crede însă că o victorie la Ploieşti ar garanta clasarea în primele 10. „Dacă vrem să îndeplinim obiectivul, va trebui să strângem rândurile, să facem un joc bun. Aţi văzut acum şi schimbarea de antrenor la Astra Ploieşti, un antrenor foarte cunoscut, un preşedinte de asemenea cunoscut. Sunt convins că fiecare jucător de acolo va încerca să-i demonstreye că merită să rămână şi din vară. Avem meci greu, dar ar trebui să avem şi noi puţin orgoliu pentru că în tur am pierdut absolut nemeritat pe teren propriu şi poate orgoliul din noi va renaşte şi vom obţine un rezultat bun”, spune Grigoraş care nu se poate baza pe Vlad şi Pintilii iar Viera e incert după ce nu s-a antrenat deloc până ieri.

Cardoso reprimit

Exclus după răbufnirea de la Mioveni, Cardoso a fost reprimit la prima echipă de Grigoraş pentru meciul cu Astra. „Sunt un tip „ranchiunos”, așa cum spunea el, și l-am reprimit. Va depinde de el dacă s-a calmat și i-a venit mintea la loc, dacă o avea. Dacă se va pregăti foarte bine, va avea șansa lui. Deocamdată trebuie să stea la rând. Nu știu dacă e ultima lui șansă, dar dacă se vor mai repeta greșeli de genul acesta va trebui să luăm altfel de măsuri mai drastice. Acum i-am demonstrat încă o dată că nu am nimic personal cu el”, a comentat Grigoraş.

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: