Căutat de poliţie după ce a omorât un om

Poliţiştii desfăşoară activităţi de cercetare şi investigaţii pentru clarificarea împrejurărilor în care a fost accidentat un bărbat de 69 ani, găsit decedat pe marginea DJ 661, în comuna Bărbăteşti.

În data de 17.08.2011, orele 01:31, poliţiştii din Bărbăteşti au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112, de către un localnic, despre faptul că a găsit o persoană decedată în faţa locuinţei sale, pe marginea părţii carosabile, posibil victimă a unui accident de circulaţie.

La faţa locului s-a deplasat o echipă de cercetare formată din poliţişti ai Serviciului Rutier şi specialişti criminalişti. De asemenea, având în vedere că din cele relatate de apelant a rezultat că şoferul, neidentificat până în prezent, a părăsit locul evenimentului, poliţiştii au instituit filtre pe arterele de circulaţie.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că, în momentul producerii accidentului, victima, un bărbat de 69 ani, din comuna Bărbăteşti, era întinsă pe partea carosabilă. Aceasta prezenta un traumatism profund în zona capului.

Poliţiştii continuă investigaţiile pentru identificarea conducătorului auto şi pentru lămurirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment, în cauză fiind constituit un dosar penal sub aspectul infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: