Ce crede Morega despre alianţa USL

„Uniunea Social Liberală va dura de la culesul porumbului până la tăiatul cocenilor”, a spus deputatul Dan Ilie Morega la Radio infinit.

Morega crede că USL a apărut în România din ura personală a lui Crin Antonescu şi a câtorva lideri de la PSD, faţă de Traian Băsescu. Deputatul spune că, acest compromis este “un mod imbecil de luptă”, în urmă căruia va fi distrus Partidul Naţional Liberal. Dan Ilie Morega susţine că-l doare să vadă că, de partidul pentru care şi el a muncit ani la rând, se alege praful.

Deputatul crede că un singur lucru a stat la baza compromisului politic făcut de Crin Antonescu şi Victor Ponta: ura faţă de preşedintele Traian Băsescu. „Liberalii, în mult zone, vor fi absorbiţi de PSD sau vor pleca, aşa cum au făcut 300 de membri din Constanţa” spune Dan Ilie Morega.

Morega nu are nici un dubiu că, la Gorj, social-democraţii îşi vor desemna candidaţii pentru funcţiile de preşedinte al Consiliului Judeţean şi primar la Târgu-Jiu. Crede că va urma un joc, între uselişti, în care, Călinoiu şi Cârciumaru vor fi pisicile, iar Dian Popescu şi Dorin Taşcău, şoarecii.

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: