Cea mai mare realizare a lui Morega

Deputatul independent Dan Ilie Morega şi-a serbat ieri ziua de naştere, împlinind vârsta de 65 de ani. După ce a făcut  o retrospectivă a anului trecut, deputatul este de părere că cea mai mare realizare a sa a fost plecarea din Partidul Naţional Liberal.

În ziua în care a împlinit vârsta de 65 de ani, deputatul independent Dan Ilie Morega se mândreşte cu realizările din anul ce a trecut. Însă una este considerată cea mai  importantă pentru el. Faptul că a renunţat să mai aparţină vreunui partid politic, în special pentru că nu putea purta discuţii cu persoane de la alte partide fără a nu fi interpretate în alt mod. “Mi-am propus să plec din PNL, am plecat. În condiţiile în care eu rămâneam în partid nu puteam să discut şi cu membrii altor formaţiuni politice, cu alţi parlamentari, pentru a mă sprijini în realizarea şi adoptarea unor legi, pentru că se putea interpreta cochetarea mea cu alte partide. Se putea lăsa chiar cu excludere din partid”, a precizat Dan Ilie Morega

Însă nu toate au fost roze pentru deputatul Dan Ilie Morega în anul ce a trecut. Acesta regretă faptul că nu a reuşit să adopte în Parlament două proiecte de legi, una în domeniul mineritului şi alta pentru pensionarii din fostele zone cooperativizate, pe care speră să le adopte în acest an parlamentul. “ Nu am reuşit să adopt aceste două proiecte pentru care şi PSD şi PNL când au fost la guvernare au votat împotrivă, însă în acest an sper să le duc până la capăt”, a mai spus deputatul Dan Ilie Morega.

Călinoiu îi sugerează să se lase de politică

Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, i-a urat deputatului să aibă parte de linişte şi sănătate, însă i-a mai sugerat şi să reflecteze, recomandându-i chiar să renunţe la activitatea politică. “Îi doresc să se bucure de sănătate şi să aibă parte de ce are nevoie orice om. Pe plan politic îi doresc să facă o situaţie legată de activitatea sa politică şi dacă a ajuns într-o stare în care să spună stop politicii, ar fi recomandat la această vârstă”, a spus Ion Călinoiu. Deputatul independent Dan Ilie Morega şi-a petrecut ziua de naştere acasă, alături de familie şi cei dragi.

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: