Cine l-a adus pe Mărieş la Universitatea Craiova

Transferul tânărului jucător Alexandru Mărieș,venit de la o formație retrogradată în Liga 3 a fost comentat de preşedintele Craiovei, Sorin Cârțu. Surprinzătoarea mutare îi este atribuită antrenorului Universităţii, Marinos Ouzounidis.

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, a dezvăluit, pentru ProSport, cine l-a remarcat pe Alexandru Mărieș, noul mijlocaș al formației din Bănie. Mărieș a fost adus de Universitatea Craiova, pentru 5.000 de euro, dar și câteva procente dintr-un transfer ulterior, de la Comuna Recea. Deși Alexandru Mărieș a avut evoluții bune, în acest sezon, Comuna Recea a retrogradat în liga a 3-a.

Oficialul formației din Bănie susține că antrenorul Marinos Ouzounidis a fost cel care l-a remarcat pe Alexandru Mărieș și, astfel, a decis să-l transfere la Universitatea Craiova. „E opțiunea antrenorului. Transferurile sunt făcute pe baza unei strategii, pe care o stabilește antrenorul, patronul”, a declarat Sorin Cârțu, pentru ProSport.

Cota lui Alexandru Mărieș este de 125.000 de euro, conform transfermarkt.com. 6 goluri și 1 pasă decisivă a dat Alexandru Mărieș în 24 de partide bifate pentru Fotbal Comuna Recea, în acest sezon.

Vizualizări: 917

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: