Ciocea, despre Şova: De ce se discută acum, că nu e de ieri, de azi?

Primarul din Bustuchin, Ion Ciocea, vede demascarea de către DNA a fostului ministru PSD Dan Şova, ca pe un atac la toţi militanţii PSD. Argumentul primarului este acela că despre afacerile lui Şova în Gorj se ştia de mult şi se întreabă de ce se cercetează acum. El crede că „ei“ vor să le pună botniţă pentru a nu mai aduce voturi partidului. Primarul Ciocea spune că nu este exclus să i se întâmple şi lui aşa ceva.

Reporter: Ce părere aveţi de ceea ce se întâmplă acum cu domnul Şova. Are legătură cu campania electorală?

Ion Ciocea: Da, nu ne mai miră nimic. Nu vedeţi că tot ce se întâmplă în ţara asta este numai scandal şi restul nimic? Ne aşteptăm la o campanie prezidenţială murdară şi o să vedeţi chiar şi eu, ca primar, care sunt numărul 1 şi are aduc voturi post să fiu pus în balanţa acestor oameni de a găsi şi născoci ceva. Dacă se poate să fim toţi arestaţi să nu mai fim la alegeri, toţi cei care aducem voturi. Probabil că se vrea să ni se pună botniţă, din partea adversarilor. Asta e riscul meseriei, trebuie să fim puternici.

Rep.: Se încearcă să vi se pună botniţă?

I.C.: Şi mie, sigur, că vor să mă liniştească, dar nu-mi fac probleme.  Oamenii s-au săturat de scandaluri. De ce cazul Şova nu s-a discutat acum cinci luni, acum un an, acum doi ani, nu e de azi, nu e de ieri. Lumea vede, văd acum toţi oamenii, care sunt mai sărăcuţi la informaţii, dar la câtă dezbatere este, fiţi sigur că nu o să-i aplaude pe aceşti oameni, ci din contră o să le vedea votul şi votul va fi răsplata la tot ce se întâmplă acum, în noiembrie.

Rep.: Are legătură cu faptul că începe campania pentru prezidenţiale?

I.C.: Da. Garantat. Nu e bine. Am spus-o şi o repet, lumea s-a săturat de circ, lumea aşteaptă să muncim. Vă daţi seama că până la urmă noi, care am muncit şi am făcut atâta pentru comunităţi, oricând putem să fim luaţi în creion de către o persoană care e pusă ei, să ne facă o sesizare, să ne plimbe pe la DNA, să arate că tu eşti murdar şi nu acela, să ne denigreze. Şi să stai chitit pe scaun şi să nu mai aduci voturi. Auzeam pe cineva care se întorsese in America şi spunea că nu se mai întoarce, rămâne să lupte în ţara sa. Asta le zic şi eu militanţilor PSD.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: