Ciurel îi numără zilele lui Condescu la Pandurii

Managerul privat al Complexului Energetic Oltenia a confirmat ieri că nu a renunţat la demersurile de înlocuire a lui Marin Condescu din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie de la Clubul Sportiv Pandurii Lignitul Târgu Jiu. Termenul nu este unul foarte îndepărtat, liderul sindical fiind aşteptat să vină acasă de prin Europa, pe unde a umblat în ultima vreme pentru a atrage noi jucători către echipa de fotbal. Perfectarea actelor de transfer presupune timp, timp pe care şefii CEO îl acordă şi pentru data la care ar urma să aibă loc şedinţa pentru realizarea mult trâmbiţatei schimbări.

Laurenţiu Ciurel spune că după primul meci pe care Pandurii îl va juca pe Cluj Arena în grupele Europa League va fi convocată şedinţa care să producă schimbarea despre care vorbeşte de vreo trei luni. Interesant este că şeful CEO a făcut astfel de declaraţii aproape înainte de fiecare meci dificil pe care Pandurii l-a avut în meciurile de calificare din Europa League şi după fiecare partidă echipa a mers mai departe, evident, cu Condescu în frunte.

Reconfirmarea intenţiei administraţiei CEO de a-l schimba în continuare pe liderul sindical din fruntea echipei de fotbal nu poate fi, în acest context, decât una de bun augur dacă lucrurile vor evolua la fel ca în timpul verii, Pandurii având însă meciuri cu mult mai dificile de disputat în cele şase partide din grupele Europa League.

Vizualizări: 173

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: