CJ Gorj, obligat să reia licitaţia pe care o atribuise lui Sarcină

Consiliul Judeţean Gorj a primit răspuns din partea Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC) după ce o firmă din Vâlcea a contestat atribuirea lucrărilor de reabilitare a DJ 675 Târgu-Cărbuneşti- Ţicleni- Peşteana Jiu firmei omului de afaceri Nicolae Sarcină. În fapt, Consiliul Judeţean Gorj va trebui să reia procedura de evaluare a ofertelor.

Consiliul Judeţean Gorj va reevalua toate  cele 11 oferte depuse pentru licitația de reabilitare a drumului ce leagă orașul Târgu Cărbunești de Țicleni. Acesta a fost răspunsul Consiliului Naţional de Soluționare a Contestaților după ce o firmă din Vâlcea a contestat decizia CJ Gorj de a da lucrarea pe mâna afaceristului Nicolae Sarcină. Acuzaţia care i se aducea era aceea că pentru a reuşi să pună mână pe contractul privind reabilitarea drumului judeţean DJ 675 , SC Coremi Inter SA a scăzut preţul cu aproximativ 52%. ”CNSC a dispus reevaluarea ofertelor depuse pentru atribuirea contractului ce prevede lucrări de reabilitare la drumul judeţean DJ 675. Termenul de aplicare a acestei decizii este de zece zile iar procedura de reevaluare este de 20 de zile”, a declarat Adina Andriţoiu, purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Gorj.

CÂŞTIG

Potrivit reprezentanţilor Consiliului Judeţean Gorj, firma lui Nicolae Sarcină ar putea câştiga din nou contractul dacă de data aceasta va licita la un preţ mai ridicat. ”În final se va ajunge tot la licitaţie electronică şi fiecare va licita cât crede de cuviinţă. Este treaba fiecăruia cât licitează”, a adăugat Adina Andrițoiu. Proiectul presupune modernizarea a 24,865 km de drum judeţean, construirea a şapte podeţe noi şi reabilitarea a 55 de podeţe şi a 10 poduri.

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: