Cojocaru nu mai vrea să conducă UEF Motru

Ion Cojocaru, fostul director al UEF Motru, a câştigat în prima fază procesul intentat după ce a fost schimbat pentru a doua oară din funcţie. Pe lângă faptul că ar putea reveni în funcţia de conducere, Cojocaru ar putea încasa salariul pe ultimele 10 luni şi plus daune morale de 10 mii de euro, dacă sentinţa va rămâne definitivă. Ilie Petrescu este convins că decizia Curţii de Apel va fi în defavoarea lui Cojocaru. 

Ion Cojocaru pare a nu mai fi interesat de postul de director de la UEF Motru.  „Am cerut şi daune morale pentru că m-am îmbolnăvit, avocatul a specificat acolo faptul că am fost tracasat. A fost a doua revocare din funcţie făcută tendenţios, având vechea hotărâre în care CEO pierduse procesul, iar ei au continuat mârşăvia de a nu respecta legea privind contractele de mandat. Chiar dacă se va dispune repunerea pe funcţie nu o să mă mai duc. Oricum nu va mai fi nici unitatea, dacă s-a ajuns să se dea 50 de oameni afară”, spune Ion Cojocaru.

Acesta dă vina pe Ilie Petrescu pentru disponibilizările de la UEF Motru. „Pentru asta e vina managerului care nu a mai luat nici o lucrare de un an, sunt numai cele care le-am lăsat eu. Domnul Petrescu în afară de politică nu mai ştie altceva şi nici aia nu o ştie ca lumea. Un om care se plimbă pe la 7-8 partide nu este un om politic. El face politica interesului şi a buzunarului său, nu are o doctrină”, a precizat Cojocaru.

La rândul său, Ilie Petrescu crede că decizia Curţii de Apel nu va fi în favoarea lui Cojocaru. „Aici e vorba de răutate, iar răutatea din el nu e bună. Eu când am venit în unitate au fost 6,4 miliarde de lei vechi pierdere. Oricum există Curtea de Apel. El are vreo 7-8 procese. Eu l-aş întreba de bun simţ şi respect pentru că a fost angajatul unităţii, iar acum a dat în judecată unitatea. Nu are respect faţă de oamenii ăştia care muncesc la sondă, iar munca la sondă e grea”, a precizat Ilie Petrescu.

Vizualizări: 207

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: