Complexul Energetic Oltenia, gata la 15 mai

Complexul Energetic Oltenia va lua naştere la jumătatea lunii mai. Liderul Sindicatului Minerul Rovinari, Marin Golea, a declarat la Radio Târgu Jiu că în urma întâlnirii pe care a avut-o cu administraţia CE Rovinari s-a luat hotărârea ca gigantul energetic să ia naştere la 15 mai, nu la 1 mai, aşa cum se vehicula până acum.

 

Sindicalistul Marin Golea, liderul Sindicatului Minerul Rovinari, spune că CE Oltenia nu va fi gata la 1 mai, ci pe data de 15 mai. „Din informaţiile pe care le am nu la 1 mai, ci la 15 mai va lua fiinţă. E o foaie de bord care a fost urmărită pas cu pas de cei implicaţi. Sută la sută nu pot să vă spun. La ultima întâlnire ce a fost cu administraţia aşa s-a hotărât, la 15 mai”, spune Marin Golea, liderul Sindicatului Mierul Rovinari. Golea mai spune că are rețineri atunci când vine vorba despre managementul privat, dar spune că cei din conducerea gigantului energetic vor trebui să atingă anumiţi indicatori şi vor fi verificaţi lunar. „Managementul privat nu ştiu dacă există la noi în ţară deocamdată. Ideea este ca acest complex să fie condus de un consiliu de administraţie nominalizat de o firmă. O să fie o societate cu o conducere de nivel european. Toţi cei care ne vor conduce vor avea indicatorii pe care trebuie să îi respecte şi care vor fi analizaţi”, mai declară Marin Golea.

APROBARE

Înfiinţarea CEO a primit acordul din partea consiliilor de administraţie de la nivelul Complexului Energetic Rovinari, Complexului Energetic Turceni, Societăţii Naţionale a Lignitului Oltenia şi Complexului Energetic Craiova.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: