Concedieri în rândul noilor angajaţi de la Minprest

Două persoane angajate recent în cadrul societăţii Minprest, anchetate de o comisie pentru abatere disciplinară, şi-au pierdut locul de muncă. Comisia de anchetă a stabilit că abaterilor lor sunt destul de grave şi au dispus încetarea contractului de muncă. Conducerea societăţii deja a procedat la înlocuirea lor cu alte persoane din rândul foştilor angajaţi de la firmele sindicale lichidate.

Nici nu au apucat bine să prindă rădăcini la Minprest Serv Rovinari că au şi rămas fără locul de muncă. Este vorba de două persoane angajate în urma aprobării memorandumului, din rândul celor 361 de noi angajaţi în unitate. Aceştia au fost anchetaţi de către o comisie stabilită la nivelul societăţii, după ce au sfidat regulamentul de ordine internă. „S-a format o comisie disciplinară care a cercetat cazul. În raportul care a ajuns la mine, propunerea comisiei de cercetare a fost să se desfacă contractul individual de muncă pentru că abaterile au fost grave şi s-a încălcat regulamentul intern de organizare şi funcţionare. Eu am dat curs propunerii respective. Este vorba de două persoane dintre noii veniţi. De-a lungul vremii, de când sunt eu aici, s-au mai întâmplat situaţii de acest gen. Sunt anumite situaţii în care abaterile sunt grave şi nu putem să trecem peste ele”, a declarat  Gabriel Giorgi, directorul general al societăţii Minsprest Serv Rovinari.

Nu a durat mult până cei doi indisciplinaţi au fost şi înlocuiţi. Conducerea unităţii a chemat pentru angajare alte persoane din rândul foştilor angajaţi de la Olservmin şi Sind Jilţ. „Pe ce le două posturi au intrat două persoane care mai aveau câteva luni ca să îndeplinească condiţiile de şomaj sau de pensionare”, a  mai spus Gabriel Giorgi.

Vizualizări: 171

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: