Concursul de ciclism de la Căpreni, la cea de-a XII-a ediţie

Zeci de elevi din comuna Căpreni se vor întrece astăzi în cadrul unui concurs de ciclism, organizat cu prilejul Zilei Copilului. Câştigătorii vor primi premii în bani din partea autorităţilor locale. De asemenea, reprezentanţii primăriei au pregătit pachete cu dulciuri şi răcoritoare pentru toţi copiii de pe raza comunei. Pachetele vor fi distribuite după festivitatea de premiere a celor mai buni ciclişti, festivitate care va avea loc la Şcoala Primară din Căprenii de Sus.

Primăria comunei Căpreni va organiza şi în acest an concursul de ciclism cu care copiii au fost obişnuiţi de 1 Iunie. Aflată la cea de-a XII-a ediţie, competiţia se va desfăşura în satul Cetatea pe un traseu de 2,3 km. „De mai bine de două luni, copiii mă întreabă dacă mai respectăm tradiţia privind concursul de ciclism organizat de 1 Iunie. Anul acesta, vom avea 65 de concurenţi, băieţi şi fete din clasele I-VIII, concursul fiind organizat pe grupe de vârste. Un singur concurent a fost respins în urma vizitei medicale. Concursul se va desfăşura pe drum modernizat, care nu prea este circulat. Competiţia se va desfăşura sub supravegherea poliţiei Căpreni şi Stoina. În faţa fiecărui grup de concurenţi va merge câte o maşină de poliţie pentru a evita evenimentele neplăcute”, a declarat Emil Cătănoiu, primarul comunei Căpreni.

Cei mai buni ciclişti vor fi recompensaţi cu premii în bani. Nici ceilalţi copii care vor asista la acest concurs nu vor pleca acasă cu mâna goală. Asta pentru că autorităţile au pregătit pachete cu dulciuri şi răcoritoare pentru toţi copiii de pe raza comunei. „Premiul pentru locul I va fi de 150 de lei, premiul pentru locul II de 130 de lei, iar premiul pentru locul III de 110 lei. Premierea se va face la Şcoala Primară Căprenii de Sus şi tot acolo vom distribui pachete cu dulciuri şi băuturi răcoritoare. Am pregătit 233 de pachete cu dulciuri pentru toţi copiii de la unităţile de învăţământ de pe raza comunei”, a mai Emil Cătănoiu.

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: