Condescu anunţă conferinţe de presă cu „picanterii“

Marin Condescu, preşedintele CS Pandurii şi liderul Federaţiei Naţionale Mine Energie (FNME), a declarat ieri că va face conferinţe de presă în care va face afirmaţii pe care le-a numit „picante“.

Pare să fie vorba, în principal, despre persoane din media, dar şi politice. „Începând de săptămâna viitoare vă voi spune şi eu în discuţii mult mai hazlii despre cum sunt organizate sistemele, aflate chiar de la şefii clanurilor. Să vă spun cine este doamna în negru care ştie dinainte tot ce se întâmplă şi tot ce se va întâmpla pe următoarele două săptămâni, cine va fi legat, cine va fi chemat la audieri. Pe un mare şef de presă l-am întrebat, bine mă ai scris că am vrut să schimb şeful poliţiei. Mi-a zis: am minţit, dar a dat mai bine dacă te-am băgat pe tine. Îi spuneam asta în casă la el. Toţi aceşti oameni se vor prăbuşi singuri sau din exterior“, a spus Condescu. „Mi s-a povestit şi mie ca să mă impresioneze, sunt convins că a vrut să se laude (...) Pot să vă spun multe lucruri picante. Mi-a spus inclusiv cine este vârful care coordonează această structură mediatică, dar le vorbim într-o altă discuţie, care nu are legătură cu clubul“, a mai spus el.

Interesant este că Marin Condescu nu a vrut că comenteze actuala situaţie, în contextul discuţiei de acum o lună cu premierul Victor Ponta. Întrebat dacă premierul s-a ţinut de promisiune, Condescu a răspuns: „Nu vreau să comentez“.

„Eu am crezut, după ultima vizită a premierului, că lucrurile din punct de vedere politic vor lua direcţia cea bună. Călinoiu asigură liniştea, vicepreşedinţii lui care întâmplător sunt şi conducătorii unor trusturi de presă, nu. Nu poţi să pui botniţă la presă“, a încheiat Condescu.

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: