Consilierii din Tismana părăsesc USL-ul

Consilierii locali din Tismana părăsesc USL-ul din cauza nominalizării lui Nicolae Budică pentru funcţia de primar. Preşedintele Organizaţiei PSD Tismana şi-a dat demisia în urmă cu câteva zile. Gestul său va fi urmat şi de Dumitru Drumen, reprezentantul Partidului Conservator, cât şi de alţi cinci  consilieri locali. Ion Călinoiu spune că membrii USL-ului s-au precipitat cu deciziile, fără a analiza regula jocului.  

Şapte consilieri locali din Tismana intenţionează să părăsească USL-ul din cauza nominalizării lui Nicolae Budică pentru funcţia de primar. Primul care a demisionat din PSD a fost chiar Marian Slivilescu, preşedintele organizaţiei de la Tismana. “Pentru Primăria Tismana USL-ul susţine o persoană care a venit din afara alianţei şi care nu are nici o şansă să câştige alegerile. Mi-am dat demisia din PSD întrucât mi-am asumat răspunderea pentru eşecul organizaţiei. Nominalizarea făcută de USL nu este în concordanţă cu obiectivele noastre. Deşi Organizaţia PSD de la Tismana era apreciată la nivel judeţean, conducerea USL n-a luat în calcul nemulţumirile noastre”, a declarat Marian Slivilescu.

Urmat de consilieri

Marian Slivilescu va fi urmat de către consilierii: Ion Răuţ, Constantin Mujescu, Gheorghe Sarcină, Doru Gheorma, Marina Diaconescu. Acest lucru a fost confirmat şi de către Dumitru Drumen, reprezentantul Partidului Conservator în Consiliul Local Tismana, care se va alătura echipei ce va fi formată de către Slivilescu. “Intenţionez să-mi dau demisia din Partidul Conservator şi să merg alături de domnul Slivilescu. De la înfiinţarea USL-ului toţi am făcut politica alianţei, însă acum alianţa nu face altceva decât să susţină o persoană venită dinafară”, a declarat Dumitru Drumen.

Echipa susţinătorilor lui Marian Slivilescu va decide în aceste zile cărui partid se va alătura. “Ne vom face o echipă şi de comun acord ne vom îndrepta cu toţii spre acelaşi partid. Până în momentul de faţă nu am luat nici o decizie în acest sens, deşi am fost contactaţi de mai multe partide mici”, a declarat Slivilescu. Dumitru Drumen spune că au existat discuţii cu reprezentanţii Partidului Poporului, UNPR şi PRM.   

JOC

Ion Călinoiu recunoaşte realizările PSD Tismana şi spune că măsura de a părăsi barca la greu nu este binevenită. “La Tismana există un grad de nemulţumire pe care îl ştiu, ca urmare a susţinerii unui candidat. Cred că măsura de a părăsi barca la greu nu este binevenită. Consilierii locali s-au precipitat cu deciziile lor, înainte de a analiza mai bine lucrurile. Nu neagă nimeni realizările organizaţiei de la Tismana, însă trebuie îndeplinită regula jocului”, a declarat Călinoiu.

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: