Consilierii locali îi dau ţeapă primarului

Consilierii PDL și PNL din Plopșoru îi trag țepe primarului Grigorie Petre. Acesta se plânge că alianța USL nu merge deloc în zonă deoarece consilierii din cele două tabere complotează și nu vin la ședințele de consiliu local pentru a-i vota proiectele. În repetate rânduri ședințele de consiliu s-au terminat fără niciun rezultat.

Primarul PSD din Plopșoru nu se poate înțelege cu consilierii locali. De câteva ședințe îi cheamă degeaba la ședințe, că nu întrunește numărul de voturi necesar pentru proiectele pe care le derulează. Aceștia îi pun de fiecare dată piedici. ”La Plopșoru consilierii locali ai PDL, cu sprijinul tacit al celor din PNL, care lipsesc pe rând de la ședințe. Cei de la PNL au doi consilieri. De șase ședințe lipsește când unul, când celălalt, ca să nu fie prezenți și să nu am zece voturi, că dacă se prezintă protocolul îi obligă să voteze pentru, să susțină proiectele primarului”, spune Grigorie Petre. Edilul spune că a sesizat problema la centru, însă degeaba, nu a fost ascultat, iar povestea s-a repetat. ”Am sesizat la centru, iar domnul Dian Popescu nu a avut o poziție tranșantă, a zis că probabil lipsa lor a fost motivată. Am avut o ședință de îndată, la ora 10.00, după ședința ordinară, avută cu o zi înainte. Am avut discuții cu cei doi consilieri liberali și le-am spus frumos că nu se cade să mai convoc ședința că ne trezim doar noi opt acolo și o întrunesc degeaba. E ora 10.00 ziua, oamenii au serviciu. Mi-au promis că vin și nu au venit nici cei de la PNL, nici cei de la PDL”, explică acesta.

CANDIDATURĂ

Deși la Plopșoru nu merge USL-ul, Grigorie Petre va candida din partea alianței. ”Am depus declarații de acceptarea pentru candidaturii pentru funcția de primar din partea USL în comuna Plopșoru”, mai declară acesta.

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: