Cosmin Popescu spune că în colegiul său va câştiga PDL

Deputatul Cosmin Popescu consideră că la alegerile din iunie PD-L-ul va câştiga, în colegiul pe care îl reprezintă, mai mulţi primari decât are la ora actuală în funcţie. Astfel, pe lângă cei şase edili din Colegiul 3 care vor obţine un nou mandat, PD-L-ul mai are candidaţi cu şanse la fotoliul de primar în alte trei sau patru localităţi. Deputatul a declarat pentru Radio Infinit că totul depinde şi de felul în care aceştia reușesc să comunice cu cetăţenii.

Deputatul Cosmin Popescu se va implica în campania electorală și crede că PD-L-ul va obține la alegerile din 10 iunie nouă sau zece primari în colegiul pe care îl reprezintă. ”E greu de spus acum un număr. Sper ca primarii în funcție, cei șase, să continue mandatul pentru că au demonstrat în cei patru ani de zile, chiar domnul Bălu, care este primar interimar, că se pot face lucruri bune în localitățile pe care le reprezintă, iar în celelalte localități sunt șanse. Depinde și de modul în care candidații vor comunica cu cetățenii din acele comune și sper ca în mare parte trei sau patru dintre aceștia să aibă șanse reale”, explică deputatul Cosmin Popescu.

Actualii primari, Mihai Calotă din Urdari, Vasile Vlăduleanu din Bâlteni, Constantin  Drăghici din  Săulești, Ion Bârcă din Turburea, Sorin Ștefănescu din Bărbătești și Dănuț Bălu Fărcășești vor fi reconfirmați, consideră deputatul. ”Cu siguranță cei șase primari vor fi reconfirmați de electorat. Și sondajele efectuate și discuțiile cu cetățenii din comună au arătat că au în continuare șanse reale și vor câștiga încă un mandat”, mai susține Cosmin Popescu.

Discuţii şi termene

În ceea ce privește situația primarului de la Săulești, Constantin Drăghici, despre care

se auzea că ar dori să se retragă din partid și să candideze ca independent, aceasta va fi elucidată după Sărbătorile Pascale. Deputatul Cosmin Popescu a dat asigurări că lista completă a candidaților va fi finalizată până pe 28 aprilie. ”Cu domnul Drăghici sunt mai mult decât coleg, sunt prieten și cred că după Paște se va clarifica și situația de la Săulești. Președintele Rușeț a avut o discuție și va avea discuții cu domnul Drăghici și o să avem o confirmare după sărbători. Am văzut că s-a decalat și termenul pentru prezentarea candidaților, de pe 21 pe 28 aprilie. Până pe 28 aprilie vom avea lista completă pe tot Gorjul a PDL”, mai susține Cosmin Popescu.

COLEGIU

Colegiul 3 este format din 18 localități, respectiv Aninoasa, Bărbătești, Bâlteni, Brăneşti, Căpreni, Cruseţ, Dănciuleşti, Fărcăşeşti, Hurezani, Jupâneşti, Plopşoru, Săuleşti, Stejari, Stoina, Ţânţăreni, Turburea, Urdari și Vladimir.

Vizualizări: 156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: