CSM Târgu Jiu angajază doi experţi sportivi

Directorul CSM Târgu Jiu estimează că în următoarele două săptămâni va definitiva echipele care vor activa în cadrul clubului primăriei. Robert Bălăeţ caută acum doi experţi sportivi pentru handbal şi baschet în vederea completării organigramei clubului.

CSM Târgu Jiu a scos la concurs ultimele două posturi bugetate pentru acest an în şedinţa de Consiliu Local în care s-a stabilit organigrama clubului, respectiv două posturi de expert sportiv. Este vorba de doi specialişti  care se vor ocupa de secţiile de handbal şi baschet. „Eu am nevoie de aceşti oameni şi sper să se încheie şi concursurile de pe economic şi juridic, şi atunci echipa ar cam fi completă cât de cât. Vor fi angajaţi acum experţi sportivi pe domeniile handbal şi baschet, pentru că ei vor coordona grupele de juniori şi activitatea sportivă de acolo. Am nevoie de oameni pregătiţi”, a precizat directorul CSM Robert Bălăeţ.

Concursurile pentru aceste două posturi de experţi vor avea loc pe data de 26 iunie, acum lucrându-se la metodologia de concurs şi primindu-se înscrieri. „Sper să vină cât mai mulţi doritori şi să găsim oameni competenţi. Pentru acest an cred că ar fi de ajuns personalul, cu aceşti patru oameni, dar de la anul, în funcţie şi de obiective şi de banii alocaţi, vom mai vedea ce personal mai trebuie”, a mai spus Bălăeţ.

Concursul pentru ocuparea postului de economist la CSM s-a desfăşurat deja marţi şi a fost admis unul dintre candidaţii care au depus dosarul de participare şi va urma acum concursul pentru postul de jurist. „Juristul şi economistul vor începe imediat activitatea, pentru că am foarte mare nevoie de ei, iar experţii sportivi vor începe când se va termina concursul, deşi aveam nevoie de ei puţin mai devreme. Lucrurile vor intra în normal la CSM în următoarele două săptămâni şi vom începe transferurile, chiar dacă pentru sportivi va urma acum o pauză competiţională după un an de zile de muncă. Cred că în două săptămâni se vor definitiva şi echipele şi se vor stabili şi antrenorii grupelor”, a explicat Robert Bălăeţ care deocamdată munceşte singur la noul CSM, pentru că nu are nici măcar secretară.

Săptămâna aceasta se încheie şi sezonul competiţional 2018- 2019, iar CSM va începe transferurile de jucători şi semnarea contractelor cu antrenorii.

Vizualizări: 840

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: