CSM Târgu Jiu, cu lotul decimat la Mediaş

Baschetbaliştii de la CSM Târgu Jiu au plecat vineri spre Mediaş pentru meciul din prima etapă programată în noul an. Claudiu Alionescu nu poate conta pe jucătorii de bază din lot şi a apelat la juniori pentru a suplini absenţele din lot.

Echipa de baschet masculin a CSM Târgu Jiu este prima echipă a clubului care va susţine un meci oficial în noul an. Gorjenii nu vor avea însă un meci uşor dată fiind şi valoarea adversarului dar şi lotul mult slăbit de care dispune antrenorul Claudiu Alionescu după ultimul meci al anului 2019. Şeful secţiei de baschet, Adrian Roşu, a apreciat că jocul va fi dificil mai ales prin prisma absenţelor din lot:  „Vom avea un meci greu în deplasare, la Mediaş, pentru că este etapă programată imediat după Anul Nou, pe data de 4 ianuarie. Pe lângă Andrejevic, o să lipsească la acest meci şi coordonatorul nostru Juvan Djurasovic, din cauza unor probleme cu viza, şi probabil va fi suspendat pentru o etapă jucătorul nostru, Alin Borşa”. Pentru că problemele de lot sunt atât de mari, antrenorul Claudiu Alionescu a apelat  la foarte mulţi juniori pentru a pregăti acest meci. “Începem anul cu o deplasare la o echipă fruntașă a grupei noastre. Din păcate, după ultimul meci de acasă avem o serie de indisponibilități la nivelul lotului, unele chiar foarte importante: Borșa,, Andrejevic,  Andrieș şi Djurasevic”, a spus Alionescu înaintea acestui meci, antrenorul fiind nevoit să convoace mai mulţi juniori pentru a completa lotul: „Am fost nevoit să apelez la juniori, pentru a completa lotul și ne vom prezenta cu 8 jucători sub 23 de ani, din cei 12 care vor face deplasarea. Ne așteaptă cu siguranță un meci foarte greu, dar este în același timp o provocare pentru noi toți să vedem cum vom evolua în condițiile date”.

Meciul cu CSM Mediaş este programat sâmbătă, 4 ianuarie, cu începere de la ora 18:00.  Înaintea jocului de la Mediaş, CSM Târgu Jiu ocupă locul 6 în clasament, cu 14 puncte, iar gazdele de la CSM Mediaș sunt pe locul trei cu 19 puncte.

Vizualizări: 769

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: